0
Fudbal

FOTO: Starsport

LAZETIĆ SMATRA DA IM JE POTREBAN FAKTOR SREĆE VEČERAS: ‘Rezultat nije merilo!’

Objavljeno: 09.11.23 u 08:40

‘Očekujem da napravimo korak napred i da se što duže takmičimo sa njima.’

Trener TSC-a iz Bačke Topole, Žarko Lazetić je pred duel sa Frajburgom istakao da je to najorganizovanija ekipa u grupi, ali da očekuje da im što duže njegovi izabranici pariraju.

-Frajburg je sjajan tim, najorganizovaniji u našoj grupi. Oni nude malo prostora defanzivno, igraju presing 1 na 1. Baš su tim. Prave korekcije i pokrivaju jedni druge. Ne menjaju puno gde god da igraju, ali probaćemo i mi da izađemo visoko. To je jako teško, pogotovo da to radimo u kontinuitetu. Očekujem da napravimo korak napred i da se što duže takmičimo sa njima – započeo je.

Istakao je da rezultat nije merilo.

 –Sigurno je pobeda dala vetar u leđa, moj stručni štab i ja se trudimo da prenesemo na igrače da je pored rezultata važno kako izgledamo na terenu. Rezultat nije merilo, igramo za njega, ali meni je važno da li smo tim i da li ostanemo tim kakve god bile okolnosti – naveo je strateg Topolčana.

Rekao je da im je faktor sreće potreban.

– Mislim da se dobro branimo. Želimo da pravimo viškove i da pomažemo jedni drugima. Grifo nam je dao gol iz penala, slobodnog udarca i nakon što se naš igrač okliznuo. Možda je i nama potrebna takva vrsta sreće da bismo došli do dobrog rezultata – poručio je Lazetić.

Podsetimo, fudbaleri TSC-a večeras od 21 čas gostuju Frajburgu u okviru četvrtog kola Lige Evrope. Prethodni susret ova dva tima pripao je nemačkom klubu rezultatom 3:1, a Topolčani su u jednom trenutku imali vođstvo od 1:0.

HAOS U KOPENHAGENU: Sedam golova, dva penala i crveni karton – Novi poraz za ‘Crvene đavole’! (VIDEO)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter