1
Domaći fudbal

FOTO: RFK Grafičar

NEĐIĆ PRIŽELJKIVAO PARTIZAN U KUPU: ‘To je za naš mladi tim veliki motiv!’

Objavljeno: 08.11.23 u 11:55

‘Odgovara nam kada naspram sebe imamo timove iz najvišeg ranga.’

Trener Grafičara, Marko Neđić je prokomentarisao žreb za osminu finala Kupa Srbije gde će njegov tim igrati protiv Partizana. On je istakao da mu je jedina želja da ne izvuče Crvenu zvezdu i da je priželjkivao ‘crno-bele’.

-Jedina želja koju sam imao pre žreba bila je da ne izvučemo Crvenu zvezdu. Iskren da budem, priželjkivao sam Partizan. To sam rekao i njihovim predstavnicima kada smo se sreli, prilikom nedavnog “večitog” derbija pionira – naveo je.

Dodao je da im odgovara da igraju protiv timovi iz Superlige.

-U prethodnoj sezoni igrali smo u Kupu protiv Vojvodine i mislim da smo ostavili sjajan utisak, eliminisani smo nakon jedanaesteraca. Takođe i u prijateljskim utakmicama protiv TSC-a koje smo igrali kao i nedavno protiv Spartaka u Kupu smo pokazali da nam odgovara kada naspram sebe imamo timove iz najvišeg ranga. To je za naš mladi tim veliki motiv – jasan je on.

Smatra da njegovi igrači imaju kvalitet da igraju najviši rang srpskog fudbala.

-Mi smo kao klub, koji predstavlja razvojni tim Crvene zvezde uvek ofanzivno orijentisani. Svi znaju način na koji igramo i sigurno da nećemo odstupiti od napadačkog stila i fudbala na gol više. Nama je ova utakmica idealna prilika da se potvrdimo kao najbolja sredina za rad sa mladim fudbalerima. Uveren sam i da svi moji momci imaju kvalitet da igraju Superligu – rekao je strateg ‘Grafosa’.

Respektuju Partizan, ali se ne plaše.

-Mi smo ponosni na naše opredeljenje i odluku da igramo sa mladim igračima. Utakmica protiv Partizana za moje igrače biće pravi izazov i veliki ispit. Naravno da im ne pretimo, naprotiv, Partizan je favorit, imamo respekt prema njima ali se ne plašimo i ne predajemo – poručio je.

Pripremiće se na najbolji mogući način.

-Mi smo Zvezdin razvojni tim i moji igrači imaju veliku priliku da napreduju u utakmici sa crno-belima. Znamo ih dobro, prpremićemo se na najbolji mogući način. Biće to prava, muška utakmica – zaključio je Neđić.

KAPITEN JANG BOJSA SE OBRUKA ZA SVE PARE: Ovaj potez je izazvao bes kod švajcarskih medija, trener ga branio!

2
0

1 Komentara

  1. Ostavi ti partizan no miru ciganski provokatoru seljacino ko tebe ubaci u fudbal velika jestvar pedagog ati mrziš sve što nije zvezda otkuda tidolazis smradu

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter