0
Fudbal

FOTO: Starsport

KAPITEN JANG BOJSA SE OBRUKA ZA SVE PARE: Ovaj potez je izazvao bes kod švajcarskih medija, trener ga branio!

Objavljeno: 08.11.23 u 11:35

Bizarna situacija.

Fudbaleri i kapiten Jang Bojsa, Mohamed Ali Kamara imao je veliki ispad na poluvremenu protiv Mančester sitija. Naime, on je na putu do svlačionice jurio i molio Erlinga Halanda da mu da dres, što je prourokovalo veliki bes švajcarskih medija koji su mu uputili pregršt kritika. 


-Mohamed Ali Kamara je imao uspešno veče, dobio je dres od Erlinga Halanda, u tom trenutku kao da nije mario mnogo za dres koji nosi – ističu.

-Bio je navalentan pred kamerama, mogao je makar da sačeka da uđu u tunel – poručuju mediji u Švajcarskoj.

Trener tima iz Berna, Rafael Viki naveo je da je iznenađen što je to čuo kao i da će da popriča sa njim.

-Iznenađen sam što to čujem. Ali to nije imalo veze sa igrom i učinkom. Razgovaraću sa Mohamedom da saznam šta je mislio. Ne znam ko je koga pitao. Možda ga je Haland zamolio da zamene dres – rekao je.

Podsetimo, Jang Bojs je poražen od Mančester sitija rezultatom 3:0 u četvrtom kolu Lige šampiona, a švajcarski klub se sada nalazi na poslednjem mestu sa jednim bodom. Naredni duel protiv Crvene zvezde biće presudan za oba tima.

FORSBERG SMATRA DA JE LAJPCIG ZALUŽIO UBEDLJIVIJU POBEDU: ‘Trebalo je da postignemo još nekoliko golova!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter