3
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

STOJANOVIĆ NIJE OSTAO DUŽAN TONČEVU ZBOG OPTUŽBI: Dika uputio ekspresan odgovor!

Objavljeno: 07.11.23 u 10:30

‘Ne bavim se spekulacijama.’

Nekadašnji član izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, Novica Tončev uputio je optužbe na račun Stevana Dike Stojanovića  da je uzimao premiju od Mundijala Kataru od 350.000 evra.

TONČEV ŽESTOKO UDARIO NA FSS: ‘Nastaviću da otkrivam istinu i da se borim za bolji srpski fudbal!’

Povodom toga oglasio se i sam Stojanović koji je istakao za MaxBet Sport da će sve izneti u javnost posle odluka suda kao i da je podneo tužbu protiv Tončeva.

– Ne bavim se spekulacijama. Sve ću izneti u javnost, posle konačne odluke suda. Predao sam sva tražena dokumenta, koja su dokaz da ništa od navedenog nije tačno od strane Tončeva. Tužio sam ga zbog laži i klevete – naveo je Dika.

Takođe, osim direktora nacionalnog tima Srbije na meti optužbi našao se i selektor ‘Orlova’, Dragan Stojković Piksi, Jovan Šurbatović Nenad Bjeković.

8
6

3 Komentara

  1. Ovde je sukob interesa u pitanju, ovi uzeli lovu a Tončev nije. E da je uzeo ljubio bi ih u pude i pričao kao bata Đora o energiji abolirane legende i sposobnosti bezdimnog Poljo- ministra.

    4
    2
    Odgovori
    • A tebi izgleda drago sto ovi gore navedeni pune dzepove tvojim i nasim parama !? Zasto ne rece da je Toncev za sportsku javnost dobro uradio sto iznosi istinu o radu FSS !? A da li bi i on bio kao ovi, to je bez osnove, samo pljuvanje po coveku i optuzba bez dokaza.

      0
      3
      Odgovori
      • a on ( Tončev ) to kao nije znao ranije?Znao je,nego je i on imao prste u pekmezu.Sad kada su mu prsti ispali iz tegle,on rešio da kaže babi ko sve drpa pekmez!Nije pitanje da li bi bio kao ovi…On JESTE kao ovi i tu nema zbora.

        1
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter