0
Fudbal
Delije

FOTO: Starsport

NAVIJAČI ZVEZDE IZDALI SAOPŠTENJE PRED LAJPCIG: ‘Da ispoštujemo svi dogovor!’

Objavljeno: 07.11.23 u 14:55

Očekuje nas vatrena atmosfera.

Danas je poseban dan za sve ‘Delije’ pošto njihova voljena Crvena zvezda igra četvrto kolo Lige šampiona protiv Lajpciga večeras od 21 čas. Ovaj susret može odrediti ‘crveno-belima’ dalji tok sezone, a eventualna pobeda može doneti nadu da tim iz Ljutice Bogdana da se plaisra u nokaut fazu najelitnijeg evropskog takmičenja.

Očito je da je četa Baraka Bahara u određenoj rezutatskoj krizi već dva ipo meseca, a remi protiv TSC-a 1:1 naterao je navijače  Zvezde da očitaju lekciju Izraelcu i njegovim izabranicima. Zbog važnosti večeranjeg okršaja igračima je potrebna sva moguća podrška, pa su najvatrenije pristlalice tim povodom izdale saopštenje.

– Za današnju utakmicu molimo navijače sa severa, istoka i zapada da dobro pročitaju letke koje budu zatekli na svojim mestima i da ispoštujemo svi dogovor kako bismo priredili još jedan spektakl po čemu će se ova utakmica pamtiti! Da ulijemo dodatnu snagu našoj ekipi u trenutku izlaska na teren! SVI NA STADION! – poručile su Delije.

PET GODINA OD PADA ENGLESKOG GIGANTA NA ‘MARAKANI’ – BEN PORUČIO: ‘Niko osim nas nije verovao da ćemo srušiti Liverpul!’

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter