0
Fudbal

YouTube/Screenshot

DARKO PANČEV ISTIČE: ‘Bod protiv Lajpciga može biti odlučujući!’

Objavljeno: 07.11.23 u 15:40

‘Nadamo se da ćemo da gledamo jednu dobru utakmicu i da se na kraju radujemo makar bodu.’

Legendarni fudbaler Crvene zvezde, Darko Pančev naveo je za Sportal da su ‘crveno-beli’ dobro odigrali u Lajpcigu, ali da je ipak nemački klub na kraju zasluženo pobedio.

-U Lajpcigu smo odigrali dosta dobro. Nismo ostavili loš utisak, ali svakako Lajpcig je dobra ekipa. Bilo je momenata kada su nas dobro pritisli i na kraju zasluženo pobedili. Ipak, pokazali smo kao tim da možemo otvoreno da igramo protiv njih. Nadamo se da ćemo da gledamo jednu dobru utakmicu i da se na kraju radujemo makar bodu, jer je svaki bod na kraju važan i to će biti odlučujuće – jasan je.

Istakao je da je veoma bitno da se osvoji bod na domaćem terenu.

-Veoma je bitno da se osvoji neki bod kod kuće – protiv Lajpciga ili Sitija, zato što bi taj bod mogao da odluči plasman s trećeg mesta, jer svima je jasno da će Siti biti prvi na tabeli, a Lajpcig drugi, pa Zvezdi preostaje treća pozicija, koju i zaslužuje. Zato treba iskoristiti, tim pre što je Jang Bojs obe utakmice izgubio od tih ekipa kod kuće – objasnio je prvak  Evrope sa Zvezdom.

Najbitniji meč je onaj u Bernu protiv Jang Bojsa.

-I Zvezdi i Jang Bojsu biće najbitnija utakmica u Bernu, pa ako Zvezda iz tog meča izvuče novi remi, sa nekim bodom iz preostale dve utakmice na ‘Marakani’ biće dovoljan za treće mesto i Ligu Evrope – smatra Darko.

U poslednjem kolu Crvena zvezda dočekuje Mančester siti koji bi večeras mogao protiv Jang Bojsa da obezbedi nokaut fazu.

-Siti dolazi u poslednjem kolu, do tada će već da overi prvo mesto na tabeli, a praksa nam govori da veliki klubovi takve utakmice igraju s kombinovanim timom, što je opet Zvezdina šansa. Ali ne treba čekati Siti, Zvezda već protiv Lajpciga može to da iskoristi – zaključio je Pančev.

Podsetimo, fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 čas dočekuju ekipu Lajpciga u okviru četvrtog kola Lige šampiona.

MOŽE LI ZVEZDA DO NOKAUT FAZE LIGE ŠAMPIONA? Evo kakve šanse UEFA daje prvaku Srbije da se nađe na prva dva mesta u grupi!

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter