0
Fudbal

FOTO: Twitter/@Arsenal

ARTETA JASAN: ‘Moja dužnost je da branim igrače i klub na najbolji mogući način!’

Objavljeno: 07.11.23 u 14:40

 ‘Imamo dužnost da izrazimo kako se osećamo uz dokaze koje imamo iz svega što smo prošli.’

Trener Arsenala je održao konferenciju za štampu u uoči susreta četvrtog kola Lige šampiona protiv Sevilje koji je na programu sutra od 21 čas. On se dotakao i utakmice prošlog kola kada njegov tim igrao protiv Njukasla u ovkriru 11. kola Premijer lige kada je osuo paljbu protiv VAR-a.

Naime, oko postignutog gola ‘Svraka’ bile je provera oko tri sporne stiuacije mogućeg izlaska lopte van granica terena, potencijalnog ofsajda i prekršaja nad Žoelintonom. Međutim, nijedna od tih situacija nije dosuđena, i gol Gordona je priznat. To je izazvalo bes Mikela Artete nakon utakmice.

ARTETA KAKVOG JOŠ NISTE VIDELI: Trener Arsenala besan na sudije zbog spornog gola! (FOTO)(VIDEO)

Španac je istakao da je njegova dužnost da brani klub i igrače.

-Moja dužnost je da branim igrače i klub na najbolji mogući način. To uvek to činim i spreman sam da podnesem odgovornost. Takav sam. Moram da branim klub – poručio je.

Dodao je da imaju pravo da izraze svoja osećanja, a potom nije hteo više da se vraća na ta susret.

-Opet ponavljam, imamo dužnost da izrazimo kako se osećamo uz dokaze koje imamo iz svega što smo prošli. Sada pričamo o Sevilji i prelepoj utakmici koja nas očekuje u sredu – jasan je Arteta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter