0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FCBayern

ZVEZDE BAJERNA ODUŠEVLJENE SRBINOM: Hvala Bogu, igrao je onako kako ga ja znam, zabavno je gledati ga kako upija sve“(FOTO)

Objavljeno: 06.11.23 u 14:14

Aleksandar Pavlović trenutno živi svoj dečački san

Prvih 13 minuta protiv Darmštata, samo da oseti miris terena. Onda 30 minuta u derbiju protiv Borusije Dortmund. I prva asistencija. Ne za koga, nego za Harija Kejna. Aleksandar Pavlović trenutno živi svoj dečački san. No, ne samo on je oduševljen. Svi igrači Bajerna ga hvale, a prvi među njima je Tomaš Miler.

„Dopada mi se kako igra, dobro se razumemo… Uvek provodim mnogo vremena sa mladim igračima… dok se zagrevamo“, šali se 34-godišnji fudbaler, koji je u Dortmundu ušao na teren tek u 89. minutu.

Šale na stranu, stvarno ima visoko mišljenje o 15 godina mlađem Pavloviću.

„Hvala Bogu, igrao je onako kako ga ja znam“, nastavio je Miler ozbiljnijim tonom, dodajući da voli da trenira s Aleksandrom.

„Zato što je napred uvek nešto moguće kada je on tu. Može nešto da napravi, uvek drži glavu gore. Ima osećaj, ne dozvoljava da ga niko obori, a ima i ono što ste videli protiv Borusije: ima srca u tim kostima“.

Sada, koliko će ova serija trajati, niko ne može znati, jer je Pavlović dobio šansu protiv Dortmunda zbog suspenzije Kimiha. Međutim, iskoristio ju je i ostavio odličan utisak. Igrao je kao centralni vezni uz Leona Gorecku.

„Zabavno je gledati ga kako upija sve. Nisam osetio da je nervozan ili nešto slično. Ušao je u utakmicu mirno i čak namestio gol, to smo se nadali“, hvali ga i Gorecka.

Kimich se vraća u tim za utakmicu sa Galatasarajem u Ligi šampiona, ali ponovo neće moći igrati u prvenstvu sledećeg vikenda. Gorecka nema nameru da odmara, Štefan Lajner se dobro pokazao u odsustvu Kimiha. Tako da Tomas Tuhel razmišlja da li je pametno sada razdvajati ih? Ipak, ne bi bilo veliko iznenađenje ako bi Pavlović ponovno dobio priliku. Bar koji minut. Zaslužio ju je.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter