0
Ostali sportovi

Foto:Printscreen

VASO BAKOČEVIČ ISKREN POSLE PORAZA OD KROATA: „Pokušao sam sve, udarao ga u genitalije, hteo sam da ga ubijem“ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 05.11.23 u 10:39

Vaso Bakočević doživeo je težak poraz sinoć. Crnogorski borac je imao veliku motivaciju da pobedi Franciska „Croata“ Barrija na FNC 13 događaju u Beogradu, posebno pred domaćom publikom.

Više od dve godine Bakočević je čekao revanš nakon što je 2021. godine poražen u Šibeniku. Tada je Vaso povredio kvadriceps na početku borbe, a „Croata“ je iskoristio priliku i brzo ga savladao. Vaso je tvrdio da taj meč nije pravi odraz njegovih sposobnosti i nadao se revanšu.

Bario je pristao na gostovanje, uprkos animozitetu koji srpska publika ima prema njemu. Znao je „Croata“ da ga očekuje teško gostovanje, ali se ipak odlučio boriti u Beogradu.

Prva runda bila je prilično pasivna s mnogo pritiska „Pančija“ uz ogradu. Ni jedan borac nije nanosio značajniju štetu iz te pozicije, ali druga runda bila je mnogo uzbudljivija.

Vaso Bakočević je već na početku druge runde uzdrmao „Kroata“, ali to nije bilo dovoljno za prekid meča. Bario je uspeo da se oporavi i brzo je povratio kontrolu uz ogradu. Bakočević je koristio prljave poteze, udarao je glavom Barija, a prema „Pančijevim“ tvrdnjama, bilo je udaraca u prepone, pa čak i ugriza.

Sudija Saša Zorić  uprkos pritisku publike, oduzeo je dva boda Vasi Bakočeviću. Nakon nastavka meča, „Kroata“ je izveo rušenje, brzo je preuzeo leđa Bakočevića i došao do pobede gušenjem s leđa.

Veliko razočaranje zavladalo je na tribinama i među navijačima Vase, a nekoliko trenutaka nakon završetka meča, Vaso se obratio putem Instagrama.

– Bitno je da se dobro zabavimo. Zamalo sam završio meč u 2. rundi kad sam ga imao u nokdaunu, ali preživeo je debeli, svaka čast. Izvinjavam se mom timu jer sam ih izdao po tko zna koji put i ništa nisam slušao. Došao sam s namerom da ga ugasim k’o sijalicu, pa me malo ponelo. Svaka čast sudiji što me nije diskvalifikovao nego mi je oduzeo bod, čak dvaput. Grizao sam, udarao glavom, udarao u genitalije koljenima i šakama i vređao ‘Panchija’ od prve do poslednje sekunde, kao što sam i planirao. Publika, hvala vam, volim vas i nadam se da ste se dobro zabavili. FNC, svaka čast na organizaciji, bilo je odlično. – rekao je Vaso, a zatim je uputio i poruku „Kroati“.

– Pančosa, čestitam, ali moraš još da jedeš. Nisi bio ni blizu da me baciš. Morao si uhvatiti ‘kick’ i jednom kad sam te izuo u potiljak, iskoristio si priliku, ali odmah sam ustao. Šalim se, čestitam na pobedi. Ja sam u ponedeljak u sali, idemo dalje. – zaključio je Bakočević.

6
14

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter