0
Ostali sportovi

FOTO: Screenshot

HRVAT POZNAT PO MRŽNJI PREMA SRBIMA SAVLADAO BAKOČEVIĆA: Bario gušenjem završio meč posle dve runde! (VIDEO)

Objavljeno: 05.11.23 u 08:51

Argentinsko-hrvatski borac Francisko Bario ostvario je pobedu nad Vasom Bakočevićem u spektakularnoj borbi održanoj u hali „Aleksandar Nikolić“ na FNC događaju. U ovom revanš meču, Bario je savladao Bakočevića gušenjem u drugoj rundi.

Bakočević je hrabro ušao u meč, ali Bario je kontinuirano pokušavao da ga uhvati u klinč i pređe u obaranje. Nakon svakog razdvajanja, Bakočević je isporučivao nekoliko snažnih udaraca, ali na kraju ga je Bario uhvatio i naneo poraz gušenjem u drugoj rundi.

Ova borba, iako nije bila za pojas, privukla je najveću pažnju publike. Bakočević i Bario su se već borili pre dve godine, kada je Bario slavio u Hrvatskoj nakon što se Bakočević povredio.

U „main event“ borbi na „FNC 13“ šampion Nikole Joksović iz Srbije savladao je izazivača Sava „Hitmena“ Lazća submisijom u drugoj rundi i odbranio svoj pojas u „veltervejt“ kategoriji.

Takođe, srpski borac Marko Bojković dominirao je protiv brazilskog borca Lukasa Ananiasa i savladao ga submisijom.

U ostalim borbama, u „kečvejt“ kategoriji, Jovan Marjanović je savladao iskusnog hrvatskog borca Ivicu Truščeka nakon tehničkog nokauta, dok je Ognjen Babić pobedio francuskog borca Aksela Noboua.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter