0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

LJAJIĆ EMOTIVAN PRED MEČ SA ‘CRNO-BELIMA’: ‘Tu sam odrastao, za druge se navija, Partizan se voli!’

Objavljeno: 05.11.23 u 12:15

‘Odatle sam krenuo da pravim karijeru’.

Fudbaler Novog Pazara, Adem Ljajić ne krije emocije pred duel sa svojim bivšim i prvim klubom u profesionalnoj karijeri. Istakao je za ‘Sportski Žurnal’ da je velika draž što je bio deo ‘crno-bele’ porodice i da se za druge navija a Partizan voli.

-Veliki su to klubovi i naravno da ostane draž što ste bili deo njih. Radio sam samo svoj posao, profesionalno. Partizan je ipak nešto drugo, tu sam odrastao. Ne kaže se tek tako – za druge se navija, Partizan se voli. Nikad ne mogu da se odužim klubu, mada sam u nekoj meri kroz „minimalac“ nešto i vratio. Mnogo mi je pomogao, odatle sam krenuo da pravim karijeru. Osvojio dva prvenstva i kup, a i klub je dobro prošao od mog transfera – naveo je.

FOTO: Starsport

Ipak, smatra da emocije treba da ostavi po strani i poručio da je Novi Pazara njegov grad i klub.

-Stoji da smo tamo odrasli, ali emocije ostaće po strani. Novi Pazar je moj grad, moj klub i sa saigračima daću maksimum kako bismo 90 minuta odigrali na najvišem nivou i pobedili. Igrači Partizana su se namestili, igraju dobro i pobeđuju. U sjajnoj su formi i iz tog razloga nam neće biti lako. Posebno mislim na Šćepu i mene, kao decu Partizana – poručio je Ljajić.

Podsetimo, fudbaleri Novog Pazara dočekuju ekipu Partizana u ponedeljak od 15 časova u okviru 14. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Takođe, Adem Ljajić je svoje prve profesionalne korake napravio upravo u ‘crno-belom’ dresu za koji je igrao od 2008. do 2010. godine, za koji je zabeležio 57 nastupa i postigao 12 golova i osvojio dva puta Superligu i jedan Kup Srbije.

ARTETA KAKVOG JOŠ NISTE VIDELI: Trener Arsenala besan na sudije zbog spornog gola! (FOTO)(VIDEO)

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter