0
Košarka

FOTO: Starsport

GUROVIĆ NEMA LEPE REČI ZA DUŠKA IVANOVIĆA: ‘Pitajte igrače Zvezde valjda sad smeju da kažu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 05.11.23 u 14:30

‘Ne postoji igrač koji nije bio ozbiljno povređen kod njega.’

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i osvajač zlata u Indijnapolisu, Milan Gurović gostovao je u podkastu ‘Mljanov korner’. On se dotakao bivšeg trenera Crvene zvezde, Duška Ivanovića i pričao koliko je teško raditi sa njim. Takođe, imao je predugovor sa  Baskonijom u vreme kada je Ivanović bio strateg, ali se predomislio jer smatra da bi mu on skratio karijeru.

-Nisam hteo da se povredim. Neko će vam reći, neko neće. Ja nisam hteo da potpišem za njega, odnosno, imao sam predugovor, ali sam se nećkao jer bih time skratio sebi karijeru. Ne postoji igrač koji nije bio ozbiljno povređen kod njega. U tri meseca nemaš dan slobodno, masakr je svaki dan, pitajte igrače Crvene zvezde, valjda sad smeju da kažu – poručio je Gurović.

Podsetimo, u anketi koja je bila anonimna igraču u Evroligi su proglasili Duška Ivanovića kao ‘personu non grata’ zbog njegovih metoda rada.

DULJAJ PRED NOVI PAZAR: ‘Važno je da se naš duh ne slomi, kamion sa jajima je spreman!’ (VIDEO)

2
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter