0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

DULJAJ PRED NOVI PAZAR: ‘Važno je da se naš duh ne slomi, kamion sa jajima je spreman!’ (VIDEO)

Objavljeno: 05.11.23 u 14:10

‘Žao mi je što neće biti publike, bila bi to prava brazilska atmosfera.’

Trener Partizana, Igor Duljaj je održao konferenciju za štampu u uoči utakmice protiv Novog Pazara. On je pre svega uputio pozdrave ka predsedniku kluba kraj Jošanice i istakao da je kao dete uživao u njegovim fudbalskim magijama.

-Prvo moram da pozdravim predsednika FK Novi Pazar, Bajra Župića. Kao dete sam imao prilike da uživam u njegovim utakmicama, svi znamo koliko je bio borben. Nisam ga video skoro 30 godina i sada ću imati tu priliku – započeo je.

Dodao je da je Novi Pazar crno-beli’ grad.

-Kroz istoriju se pokazalo da je Novi Pazar crno-beli grad, da odatle dosta igrača dolazi u Partizan. Imamo dosta prijatelja, ali na terenu će biti malo drugačije, Ljajić, Šćepović, koji su ponikli u Partizanu imaće dodatni motiv. Imamo i Sumu koji nije otišao na najbolji način iz Partizana, tako da će nam biti teška utakmica, a ujedno i najvažnija utakmica u ovom trenutku – istakao je strateg tima iz Humske.

LJAJIĆ EMOTIVAN PRED MEČ SA ‘CRNO-BELIMA’: ‘Tu sam odrastao, za druge se navija, Partizan se voli!’

Žao mu je što neće biti publike jer bi onda bila brazilska atmosfera.

-Novi Pazar je odličan tim, nije lako dobiti Vojvodinu, Čukarički, ne hvalim ih, ali pričam kako jeste. Žao mi je što neće biti publike, bila bi to prava brazilska atmosfera, tako da će igrači jednog i drugog tima biti lišeni podrške sa tribina – rekao je.

Dotakao se kadrovske situacije.

-Imali smo nekoliko problema. Nemam razloga da krijem tim. Juče Severina nije trenirao, Zahid ima temperaturu. Sitniji problemi, ali dovoljno da me poremete. Uvek moram da sačekam taj poslednji trening da vidim ko može da igra, tako je i danas. Kanute takođe oseća bol u primicaču – naveo je.

Grobari’ su posetili trening Partizana i pružili im podršku, a on je i o tome pričao.

-Lepo je kad nas neko tako prijatno iznenadi i ta radost igrača i celog našeg kolektiva pokazuje da imamo veliku podršku. Nažalost, biće sablasna atmosfera, bez publike. U ovom trenutku razmišljamo samo o Novom Pazaru – poručio je Igor.

Naglasio je da je kamion sa jajima spreman kada prvi put kiksnu.

-Važno je da se naš duh ne slomi. Ne interesuje me koliko pobeda imamo. Znam samo jednu stvar – kamion sa jajima je spreman prvi put kada kiksnemo. To će u nekom trenutku da se desi, ali važno je da tim uvek bude koncentrisan za prvu sledeću utakmicu – jasan je.

Ne interesuju nikakvi natpisi, ni čestitke, već je fokusiran samo na sutrašnji susret.

-Niti čitam ko šta piše, ni ko šta priča, ni ko kome čestita, samo gledam šta se dešava u našoj kući, u našem Sportskom centru, samo me to interesuje. Da li smo peti po statistici, samo me interesuje sutrašnja utakmica – zaključio je Duljaj.

Podsetimo, u okviru 14. kola Mozzart Bet Superliga od 15 časova odmeriće snage fudbaleri Novog Pazara Partizana.

 

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter