1
ATP

FOTO: Starsport

DIMITROV: ‘Nemam reči, izgoreo sam!’

Objavljeno: 05.11.23 u 18:40

 ‘Ovo je bio divan put u sezoni, još jedna sezona na visokom nivou.’

Bugarski teniser Grigor Dimitrov je nakon poraza od Đokovića Parizu rekao da je ovo bila izuzetna nedelje i da nije lako doći do finala.

-Hvala vam. Nemam reči , izgoreo sam. Čestitke Novače. Jako sam zahvalan zbog ove izuzetne nedelje. Poslednja tri meseca bile su vrteška, doći do finala znači mi nezamislivo. To ne bi bilo moguće bez ovakve podrške. Novače, čestitam opet. Ne znam šta da kažem. Iskreno, još jedna izuzetna titula za tebe i tvoj tim – istakao je.

Potom se osvrnuo na svoj tim.

-Moj tim? Bilo nam je sjajno, zar ne? Ovo je bio divan put u sezoni, još jedna sezona na visokom nivou i vrlo sam zadovoljan zbog toga. Hvala vam svima, ja nastavljam da idem u ovom pravcu – naveo je Dimitrov.

Podsetimo, Grigor Dimitrov poražen je u finalu Mastersa Parizu od Novaka Đokovića rezultatom 2:0 (6:4/6:3).

NOLE NAKON OSVAJANJA PARIZA: ‘Jedna od najznačanijih pobeda, bio sam tri meča na rubu poraza!’

0
0

1 Komentara

  1. I pored toga sto Dimitrov igra zadnjih meseci svoj tenis zivota ipak je Nole za njega preveliki zalogaj. Kad gledate sve njih kada igraju protiv Novaka i da daju i 200% svojih mogucnosti a na kraju izgube onda me Nole podseca na reci Linekera, svi igraju fudbal a Nemacka uvek pobedi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter