0
Evroliga

FOTO: Printscreen/Twitter

TADIĆ I GUDURIĆ ZAJEDNO NA TRENINGU: Fudbaler uzeo da šutira slobodna bacanja, pa podelio par urnebesnih komentara! (VIDEO)

Objavljeno: 02.11.23 u 18:41

Obojica igraju u okviru Fenerbahčea

Fudbaler Fenerbahčea, Dušan Tadić, nije samo izuzetan na fudbalskom terenu, već i inspirišući lider van terena. Ove sezone, Tadić je pokazao svoju podršku košarkaškoj ekipi kluba, posebno pred njihov susret sa Olimpijakosom.

Tadić je posetio košarkaše Fenerbahčea pre meča sa Olimpijakosom, gde je podsticao igrače na što veću podršku timu. Tokom posete, Tadić je pokazao svoje veštine i u košarci, stajući na liniju penala i precizno šutirajući.

U opuštenoj atmosferi, Tadić je predložio igru „dva na dva“ koju je prihvatio Marko Gudurić.

Možeš da zoveš ako hoćeš i neku dvojicu ovde da ih izubijamo – rekao je Tadić kroz osmeh.

Ova neformalna interakcija između Tadića i Gudurića pokazuje pozitivnu energiju i timski duh unutar Fenerbahčea, dok se klub priprema za izazove koji ih očekuju u nadolazećim mečevima. Navijači kluba s nestrpljenjem iščekuju kako će ova zajednička podrška srpskih sportista motivisati njihove omiljene igrače i doprineti uspesima Fenerbahčea u obe sportske discipline.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter