0
Domaći fudbal

from left Mihajlo Ilic, goalkeeper Aleksandar Jovanovic, Arandjel Stojkovic, Kristijan Belic, Aldo Kalulu, Franck Kanoute and Matheus Bonifacio Saldanha during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between IMT and Partizan at stadium FK Vozdovac (JNA) on September 03, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MALO KO JE OVO OČEKIVAO: Da li u ovom podatku leži ključ uspeha Partizana? (VIDEO)

Objavljeno: 02.11.23 u 10:17

Fudbaleri Partizana odigrali su još jednu utamicu u nizu bez primljenog gola, savladali su Jedinstvo iz Uba 1:0 za plasman u narednu rundu Kupa.

Fudbaleri Partizana nastavili su svoj niz utakmica bez primljenog gola, ovog puta su savladali ekipu Jedinstva iz Uba rezultatom 1:0, čime su se plasirali u narednu rundu Kupa. Nemanja Stevanović je nastavio impresivan niz u Ubu, produživši seriju bez primljenog gola koju je Aleksandar Jovanović započeo u Superligi (sada već traje 508 minuta bez primljenog gola). Mreža Partizana ostala je netaknuta šesti meč zaredom.

Poslednji put Partizan je primio gol 22. septembra, i to sa bele tačke, protiv Železničara u Pančevu. Od tada, odbrana Partizana postala je neprobojna za protivnike. Ovaj podatak jasno ukazuje na dominaciju Partizana nad rivalima uključujući Napredak, Mladost, Spartak, Radnički 1923, Voždovac i Jedinstvo. Takođe, ističe se kvalitet ovog Partizanovog tima koji, iako je doživeo razočaranje u evropskim takmičenjima i poraz od Norsjelanda, nije izgubio veru u Superligu.

Iako je možda bilo teško zamisliti da će Partizan dominirati na vrhu tabele u ovom delu sezone, eliminacija iz Evrope je, paradoksalno, omogućila crno-belima da se fokusiraju na domaća takmičenja.

Ovaj tim je pokazao da, iako možda nije konkurentan prosečnim evropskim timovima, ima kvalitet da dominira u domaćem takmičenju. To potvrđuju dosadašnji rezultati Partizana.

Partizan ostaje jedini tim bez poraza u ligi i ima najduži niz uzastopnih pobeda (deset) i najbolju gol-razliku.

Ipak, pravi testovi tek dolaze, a nakon njih će biti jasnije da li ovaj tim ima potencijal za osvajanje najviših ciljeva ove sezone.

Pred njima su mečevi protiv Novog Pazara u gostima, zatim tri meča kod kuće protiv Čukaričkog, TSC-a i Vojvodine, pa gostovanje u Nišu, a za kraj ovog izazovnog niza čeka ih odloženi derbi sa Crvenom zvezdom.

 

<iframe id=“sofa-standings-embed-1107-53417″ src=“https://widgets.sofascore.com/embed/tournament/1107/season/53417/standings/Superliga%2023%2F24?widgetTitle=Superliga 23/24&showCompetitionLogo=true“ style=height:682px!important;max-width:620px!important;width:100%!important; frameborder=“0″ scrolling=“no“></iframe>
<div style=“font-size:12px;font-family:Arial,sans-serif;text-align:left“>
Standings provided by <a target=“_blank“ href=“https://www.sofascore.com/“>Sofascore</a>
</div>

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter