1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DELIJE ‘POSETILE’ BAHARA I IGRAČE U SVLAČIONICI: Neprijatne scene na Marakani!

Objavljeno: 02.11.23 u 02:39

Navijači Crvene zvezde su izrazili svoje duboko nezadovoljstvo skandiranjem na stadionu, izražavajući svoje razočaranje rečima „Kao pi… igrate.“ Osim toga, čak su dodelili žuti karton treneru Baraku Baharu. Međutim, to nije bila krajnja tačka njihove demonstracije nezadovoljstva nakon remija sa TSC-om.

Kako saznaje SportKlub predstavnici ovih strastvenih navijača su doslovno kročili do svlačionice tima, gde su odlučili da održe oštar govor i izraze svoje neslaganje prema fudbalerima i treneru Baraku Baharu. Važno je napomenuti da tokom ove neočekivane posete nije došlo do incidenata ili fizičkog kontakta, ali nije bilo nimalo prijatno za igrače i Bahara da budu suočeni sa ovom direktnom kritikom sa tribina.

U suštini, poruka koja je upućena Baharu bila je jasna – bilo je potrebno da razumeju nezadovoljstvo i zahtev za promenama u igri i rezultatima. Da li će ova situacija dovesti do promena u stručnom štabu i na klupi prvaka Srbije, koji trenutno zaostaje šest bodova za rivalom, ostaje da se vidi kako se dani budu odvijali.

Međutim, ovo nije prvi put da se Delije Sever, uticajna grupa navijača Crvene zvezde, upliću u klupske odluke i izraze svoje mišljenje o trenutnom stanju. Njihov uticaj na klub je značajan, a ovaj incident samo ukazuje na duboku zabrinutost oko trenutnih rezultata. Klub se suočava sa pritiscima i očekivanjima zbog svog direktnog učešća u Ligi šampiona, kao i značajnih investicija u timu.

Prvo nezadovoljstvo javno je ispoljeno nakon pobede nad Javorom od 3:2, kada su navijači skandirali: „Najskuplji, a loše igrate.“ Remi sa TSC-om je dodatno pojačao frustraciju sa tribina, a odlazak do svlačionica predstavlja još jedan korak u njihovim naporima da istaknu važnost trenutnog problema. Reakcija kluba bila je neuobičajena, s obzirom na to da su redarska služba i PR tim odlučili da novinari ostanu na odstojanju od mesta gde Bahar obično daje izjave posle utakmica. Nakon ovog incidenta, Bahar nije bio raspoložen da se obrati medijima, a portparol kluba je preneo izvinjenje trenera i objasnio da trenutno nije u stanju da analizira utakmicu. Takođe je najavio da će razgovarati sa novinarima u petak kako bi pružio više informacija.

126
30

1 Komentara

  1. Svaka cas Delijama koi su isli u svlacionicu izrzili svoje negodovanje za losu igru. A i za skadriranje sa trebina ako izgube jos jednu utakmicu,treneru da ide crveni karton, i da pakuje kofere.

    3
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter