0
Fudbal

FOTO: Privatna arhiva

BIVŠI GOLMAN OFK BEOGRADA NA NEOČEKIVANOJ DESTINACIJI: Pojačao redove kluba iz Nepala! (FOTO)

Objavljeno: 01.11.23 u 16:00

U novim izazovima.

Nekadašnji čuvar mreže ‘Romantičara’, Stefan Čupić novi je golman nepalskog kluba Jahapa. Imao je ponude nekoliko klubova u Aziji, ali se on odlučio na ovu egzotičnu destinaciju,a on je istakao da je letos bio na pragu dva drugoligaška kluba iz Grčke, ali da se taj posao nije završio iz nekih čudnih okolnosti.

-Tokom letnjeg prelaznog roka sam bio pred potpisom za dva Grcka drugoligaska kluba,nazalost zbog nekih cudnih stvari nisam zavrsio. Iz Srbije nisam imao niti jednu ponudu i ne mogu da verujem da ja sa svojim imenom i karijerom iza sebe ne dobijem ni jedan ugovor – naveo je.

FOTO: Privatna arhiva

Smatra ovaj angažman zanimljivom avanturom.

-Pre par nedelja sam poslao svoj CV u par klubova sa Nepala i dobio dve ponude. Konkretnija je bila od sportskog direktora Jhapa fc gospodina Christiano Inoza. Popricao sam sa Spanakim trenerom Oriolom Segurom koji mi je predocio njegove ambicije i stil igre koji ce forsirati. Meni se to jako dopalo kao i sansa da udjem na Azijsko trziste. Smatram da ce ovo biti zanimljiva avantura za mene. Liga traje samo dva meseca i igra se jednokruzni sistem sto je sjajno jer cu opet biti slobodan u zimskom prelaznom roku. Pokusacu da se nametnem i pokazem Azijskoj publici – poručio je Čupić.

Podsetimo, ovaj čuvar mreže rodom iz Niša karijeru je započeo u OFK Beogradu, da bi nakon ‘Karaburme’ branio za  Radnički  iz Kragujevca, Olimpijakos iz Nikozije, Arat iz Jermenije, a poslednji angažman mu je bio u Radu sa kojim je okončao saradnju maja ove godine.

Takođe, treba napomenuti da je Čupić bio deo generacije mlade reprezentacije Srbije do 19 godina koja se popela na krov  Evrope  2013. godine u Litvaniji.

DECENIJA OD VELIKOG PODVIGA ‘ORLIĆA’- STEFAN ČUPIĆ ZA HS: ‘Znali smo da ćemo da dobijemo Francuze, bili smo psihički pripremljeniji!’ (FOTO) (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter