0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

VISOKE AMBICIJE STRATEGA VOŽDOVCA U KUPU: ‘Idemo po trofej!’

Objavljeno: 31.10.23 u 19:50

‘Kup je specifično takmičenje i tu ni jedna utakmica ne sme da se potceni.’

Trener Voždovca, Marko Savić istakao je da su ambicije u Kupu Srbije visoke i da će ići do samog kraja i da je svaka utakmica važna.

– Ambicije su nam da idemo do samog kraja, ako može do trofeja. Dosta zavisi i od žreba, ali najviše zavisi od nas samih. Svaka utakmica je mnogo važna i Dinamu dajemo maksimalno poštovanje. Kup je specifično takmičenje i tu ni jedna utakmica ne sme da se potceni. U svojoj karijeri sam osvajao Kup i znam koliko je na tom putu bilo teško da se u uvodnim rundama izbace neke ekipe iz nižih rangova – jasan je.

Osvrnuo na igrački kadar Dinama iz Pančeva.

– Pogledali smo i analizirali protivnika, imaju zaista nekoliko iskusnih i superligaških igrača. Sa Nemanjom Lakić-Pešićem sam sarađivao u Levadiji, poznajem ga jako dobro, izuzetan momak i igrač koji svojim iskustvom sigurno moze mnogo da pomogne ekipi. Košanina znamo iz mlađih kategorija gde je mnogo obećavao – poručio je strateg ‘Zmajeva’.

Najavio je da će njegov tim izaću u najjačem sastavu.

– Sigurno će biti određenih promena u sastavu, ali izaći ćemo sa najjačim mogućim timom u tom momentu – naveo je Savić.

Podsetimo, utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između Dinama iz Pančeva Voždovca odigraće se sutra od 13 časova.

‘SIN SA ŠEST GODINA JE ODGOVORAN, ĆERKA JE MLAĐA I NEODGOVORNA’: Trener Voždovca govorio o mladosti svoje ekipe! (VIDEO)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter