0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Vozdovac at stadium FK Partizan (JNA) on October 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘SIN SA ŠEST GODINA JE ODGOVORAN, ĆERKA JE MLAĐA I NEODGOVORNA’: Trener Voždovca govorio o mladosti svoje ekipe! (VIDEO)

Objavljeno: 29.10.23 u 23:51

Borili su se njegovi momci koliko su mogli.

Fudbaleri Voždovca poraženi su na strani od Partizana sa 3:0 (0:0), u okviru 13. kola Super lige Srbije. Posle izjednačenog prvog dela igre, domaći su do pobede došli golovima Ksandera Severine u 54, Gajasa Zahida u 56. i Mateusa Saldanje sa penala u 84. minutu duela u Humskoj. Nakon utakmice svoj stav izneo je trener ‘Zmajeva’, Marko Savić:

„Da bismo dobili nešto više na ovakvom gostovanju pojedini igrači moraju da preuzmu više odgovornosti. Svi to moramo da učinimo kada treba. Žao mi je što školu koja može da se nauči za godinu dana mi učimo četiri godine, ali nadam se da ćemo početi brže da učimo“, rekao je gospodin Savić i osvrnuo se na mladost svoje ekipe:

„Imam sina koji je sa šest i po godina veoma odgovoran, a ćerka je malo mlađa i neodgovorna je. Tako da to nije do godina već do karaktera, to je do svesti. Igrači mogu da budu svesni i sa 18 godina, ne vidim tu ništa sporno. Principe nećemo sigurno menjati, samo moramo da radimo stvari bolje nego što smo radili večeras, pogotovu u drugom poluvremenu“. – zaključio je Savić.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter