0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

DULJAJ OPREZAN PRED GOSTOVANJE NA UBU: ‘Nema opuštanja, imaće veliki motiv da se dokažu’ (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.23 u 16:45

‘Siguran sam da je moj tim ozbiljan i da se neće opustiti.’

Trener Partizana, Igor Duljaj je pred susret protiv Jedinstva iz Uba istakao da će na teren izaći najjači sastav u koji on bude verovao.

-Moram da vidim u kakvom su stanju igrači. U protokolu neće biti Aranđela Stojkovića i Kalulua zbog povreda. Izvešću najjači mogući sastav. Videću u kakvom su stanju fudbaleri. Uvek se nešto dogodi. Prošli put je Menig imao temperaturu, Severina je bio bolestan. Najjači sastav za koji budem verovao da može energetski da izvuče taj meč, izaći će na teren – jasan je.

Naveo je da će domaćin imati motiv više protiv njegove ekipe i da je siguran da se njegov tim neće opustiti.

-Uveren sam da će Jedinstvo imati podršku lokalnog stanovništa, tako i treba, mada verujem da će biti i naših navijača. Jedinstvo ima ambiciju da uđu u viši rang. Imaće motiv da se pokaže protiv Partizana. Siguran sam da je moj tim ozbiljan i da se neće opustiti. Na treningu nema „ha ha hi hi“. Imamo obavezu prema sebi, prema klubu i prema navijačim – rekao je strateg ‘crno-belih’.

Svestan je Igor Duljaj ako njegovi izabranici ne uđu ozbiljno u ovaj meč da će biti u problemu.

– Oni imaju igrači koji su mladi igrači reprezentacije Gane, imaju ambicije da uđu u veći rang, nema opuštanja, sigurno da će imati veliki motiv da se dokažu protiv Partizana. Ako uđemo opušteno, nemamo šta da tražimo – objasnio je on.

Šef struke tima iz Humske je oprezan pred ovu utakmicu, jer je Partizan ovakve susrete u prošlosti gubio.

 -Bio sam učesnik mnogih utakmica kada se očekivalo da pobedimo. Recimo Zemun 0:0, pa ispali na penale, pa dve godine kasnije Železnik 1:1, pa ispali na penale, pa sledećga godina takođe protiv Železnika 1:4 na stadionu Partizana. Kup utakmice su specifične. Ako se opustite i ne poštujete protivnika, može da bude problema. Ne bežimo od uloge favorita, znamo šta nas očekuje, ali bilo kakvo opuštanje dovelo bi do problema – poručio je Duljaj.

Podsetimo, fudbaleri Partizana sutra od 13 časova gostuju na Ubu ekipi Jedinstva u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije.

NEKADA RAD I OFK BEOGRAD, A SADA VOŽDOVAC I ČUKARIČKI: ‘Zmajevi i ‘Brđani’ nove fabrike mladih talenata! (FOTO)

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter