1
Fudbal

Dragan Stojkovic Piksi Djorovic Ljubinko Drulovic Reprezentacija A tim FSS Fudbalski Savez Srbije,trening 4.10.2021. Liga Konferencija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

FSS SMENIO SELEKTORA SRBIJE: Legenda Partizana i najverniji Piksijev pomoćnik preuzeo tim!

Objavljeno: 30.10.23 u 18:20

Odmah se baca na posao

Ljubinko Drulović imenovan za novog selektora mlade fudbalske reprezentacije Srbije.

Posle izuzetno teškog poraza od strane Engleske, mlada fudbalska reprezentacija Srbije suočila se sa ozbiljnim izazovima. Nakon tog poraza, Dušan Đorđević, tadašnji selektor, smenjen je sa pozicije.

Međutim, mladi srpski igrači su se brzo oporavili i pokazali svoju sposobnost da se izbore sa izazovima. U utakmici protiv Severne Irske, mlada reprezentacija Srbije ostvarila je pobedu rezultatom 2:1. Iako je ova pobeda donekle popravila utisak, nije bila dovoljna da se zadrži dosadašnji selektor.

Ljubinko Drulović, trenutni član stručnog štaba seniorskog nacionalnog tima, preuzeo je kormilo mlade reprezentacije. Pre nego što je dobio ovu funkciju, Drulović je već imao bogato iskustvo u vođenju mladih reprezentacija. On je prethodno bio selektor omladinske reprezentacije Srbije koja je ostvarila značajan uspeh osvajanjem Evropskog prvenstva 2013. godine. Tokom svoje trenerske karijere, Drulović je takođe radio sa nacionalnim timovima Severne Makedonije i Uzbekistana (do 23 godine), a takođe je proveo i određeno vreme na klupi Partizana.

Njegovo imenovanje donosi nadu i očekivanja da će mlada fudbalska reprezentacija Srbije pod njegovim vođstvom ostvariti značajne uspehe u budućnosti.

104
14

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter