0
Fudbal

FOTO: Twitter/RB Leipzig

TEŽAK UDARAC ZA LAJPCIG: Povredio se jedan od najboljih aduta, upitan za meč protiv Zvezde! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 29.10.23 u 13:15

Da li Zvezda može do pobede?

Fudbaler Lajcpiga, Dani Olmo povredio je rame na susretu devetog kola Bundeslige protiv Kelna, gde je njegov tim slavio sa ubedljivig 6:0. Ovo je potvrdio i trener nemačkog tima, Marko Roze koji je naveo da su pretpostavke da će igrati bez  Španca  nekoliko nedelja.

– Danijeva povreda bacila je senku na našu dobru igru protiv Kelna, te zbog toga nisam toliko euforičan. Pretpostavljamo da smo ostali bez njega nekoliko nedelja. Pregledi će pokazati šta je tačno slomljeno u predelu ramena. Bolno je to što ga nećemo imati, on je toliko važan za klub i kao igrač i kao čovek – istakao je Roze.

FOTO: Twitter/RB Leipzig

Podsetimo, revanš susret između Crvene zvezde i Lajcpiga na stadionu ‘Rajko Mitić’ odigraće se 7. novembra do 21 čas u okviru četvrtog kola Lige šampiona. Takođe, Olmo je bio strelac na prvoj utakmici koja se odigrala u Nemačkoj, nakon što je ušao sa klupe.

DA LI JE CRVENA ZVEZDA NAPREDOVALA: Lajpcig je korak napred, a šta kažete nakon meča na Krovu!? (VIDEO)

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter