2
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DA LI JE CRVENA ZVEZDA NAPREDOVALA: Lajpcig je korak napred, a šta kažete nakon meča na Krovu!? (VIDEO)

Objavljeno: 29.10.23 u 09:05

Ima li pomaka u igri Baharove ekipe.

Fudbaleri Crvene zvezde na krovu Tržnog centra „Stadion“ igrali su protiv ekipe IMT-a sa Novog Beograda, a rezultat na kraju meča jeste 1:2, a utisak je da je ovaj put drama mogla potpuno da se izbegne.

Odbrana IMT-a je popustila u 23. minutu kada je Žan-Filip Kraso nakon odličnog prodora i serije driblinga uspeo da preciznim udarcem matira golmana domaće ekipe. Svega tri minuta kasnije Crvena zvezda uspeva da duplira prednost kada Vladimir Lučić odlično pronalazi Olajinku koji lepim šutem uspeva da savlada Vukmirovića.

Sredinom drugog poluvremena gosti su izjednačili preko Radočaja, što je dalo razloga za brigu šampionu Srbije, što je upalilo alarme kod navijača crveno-belih, ali do kraja nije bilo prilikeda domaćin ozbiljno zapreti.

Bilo kako bilo, deluje da se polako vide pomaci van septembarsko-oktobarske letargije, pa srpski šampion deluje donekle stabilnije na terenu, ali još dug put mroa da se pređe. Ipak, kao džet-pak na taj proces bi delovala jedna pobeda u Ligi šampiona, ali to je najteži zadatak u svetu sporta.

 

2
4

2 Komentara

  1. Deset godina zvezda ne moze da nadje bekove,a dovodi igrace gde ih vec ima po trojicu na svakoj poziciji.Uz to najskuplji igrac je za dve glave nizi od onih koji igtaju na toj poziciji u boljim klubovima.Siguran ssm da ce ova godina biti najveci promasaj u poslednjoj deceniji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter