0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

SAVIĆ PRED PARTIZAN: ‘U ovoj sezoni su do sada najviše pokazali, ali to je samo jedan motiv više za nas!’

Objavljeno: 28.10.23 u 14:30

‘Imamo i mi naše kvalitete koje možemo da nametnemo i trudićemo se da to i uradimo.’

Trener Voždovca, Marko Savić je pred gostovanje u Humskoj rekao da je Partizan ekipa koja trenutno u najboljoj formi u prvenstvu i da su pokazali dominaciju.

-Partizan je ekipa koja je ubedljivo u najboljoj formi u celoj ligi, najkonstantniji su, uspeli su i da preokrenu neke duele što pokazuje da veruju u to što rade i da imaju dobru energiju. S druge strane u poslednje vreme prikazali su dominaciju, protivnici nisu uspevali da im zaprete, nisu primili nijedan gol u poslednja četiri meča, ubedljivi su – istakao je.

Dodao je da imaju vrhusnke igrače i da su dobro organizovani.

-Imaju vrhunske igrače, dobro su organizovani, jasni su za analizu. Odlikuje ih fenomenalna tranzicija u napadu, to je nešto što im je najubojitije oružje, sposobni su da kazne svaku grešku protivnika, nije lako igrati protiv njih – nastavio je on.

Poručio je da i njegov tim iza određene kvalitet i da mogu da nametnu svoju igru.

-Međutim, imamo i mi naše kvalitete koje možemo da nametnemo i trudićemo se da to i uradimo. Znamo da je to jedno od dva najteža gostovanju u ligi, uz ono Crvenoj zvezdi. Igraju na svom terenu, u odličnom momentumu su, ali to je samo jedan motiv više za nas da izađemo, budemo hrabri i pokušamo da pobedimo Partizan. Utakmicu spremamo na taj način, dajemo i apsolutno najveći mogući respekt, jer pored toga što su istorijski jedan od naša dva najveća kluba, u ovoj sezoni su do sada najviše pokazali – jasan je Savić.

Podsetimo, fudbaleri Voždovca igraju protiv Partizana sutra od 18:30 u okviru 13. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

BIVŠI KOŠARKAŠ PARTIZANA OKRIVIO NEJPIRA ZA PORAZ ZVEZDE: ‘On igra za sebe, u nekom svom ritmu!’ (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter