0
Košarka

FOTO: Starsport

LESOR SMATRA IGRAČE PARTIZANA BRAĆOM: ‘Srećan sam zbog njih i pobede koju su ostvarili!’ (FOTO)

Objavljeno: 28.10.23 u 09:45

‘Ostvarili su važnu pobedu protiv njihovog najvećeg rivala.’

Pobeda Partizana nad Crvenom zvezdom u prvom ovogodišnjem derbiju u petom kolu Evrolige posebno je obradovala Matijasa Lesora. Nakon susreta sa timom sa Malog Kalemegdana, Aleksa Avramović je pozvao bivšeg saigrača kako bi zajedno proslavili ovaj veoma važan trijumf.

LESOR MISLIMA JOŠ UVEK U PARTIZANU: Proslavio pobedu u derbiju sa bivšim saigračima! (FOTO)

Nakon toga podigla se velika prašina oko toga i mnoge pristalice Lesorovog sadašnjeg kluba, Panatinaikosa su osudile ovaj potez  Francuza. Bivši as ‘crno-belih’ je istakao za ‘Eurohops’ da ga zvao prijatelj (Avramović) i da nije bilo ništa više od toga.

LESOR NA UDARU NAVIJAČA PANATINAIKOSA: „Ako ne želiš da budeš ovde, vrati se u Partizan“! (FOTO)

-Bio sam kod kuće, zvao me je prijatelj, a ja sam se samo javio. Nije bilo ništa više od toga. Bio sam srećan zbog njih i pobede koju su ostvarili. Sada igram za Panatinaikos. Preznojiću dres i učiniti sve za svoj tim, ali ću podržati njih (igrače Partizana) kada dobiju. Ostvarili su važnu pobedu protiv njihovog najvećeg rivala – poručio je.

Rekao je da su igrači sampiona ABA lige njegova braća i da se ne obazire na komentare sa društvenih mreža.

-To ništa ne znači. Oni su moji prijatelji. Oni će uvek biti moja braća gde god da igraju oni ili ja. Znam da je bilo buke, ali ne obraćam mnogo pažnje na društvene mreže – jasan je Lesor.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter