0
Evroliga

Danilo Andjusic (L) and Mathias Lessort celebrate after winning the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LESOR NA UDARU NAVIJAČA PANATINAIKOSA: „Ako ne želiš da budeš ovde, vrati se u Partizan“! (FOTO)

Objavljeno: 27.10.23 u 16:20

Nisu baš svi oduševljeni potezov centra Francuske

Košarkaši Partizana slavili su sinoć u prvom ovosezonskom večitom derbiju protiv Crvene zvezde 88:86. Srpski timovi su pružili pravi spektakl na terenu a meč je pratilo više od 20 hiljada ljudi, među kojima je bio i prvi teniser sveta, Novak Đoković.

Posle velikog preokreta u finišu i pobede, igrači „crno-belih“ su otišli da to proslave sa svojim najvatrenijim navijačima a slavlju se priključio i bivši centar Partizana, Matijas Lesor.

On je bio u video kolu sa junakom večeri, Aleksom Avramovićem, na opšte oduševljenje Grobara. Ipak, taj njegov potez, navijači grčkog Panatinaikosa, za koji Lesor trenutno nastupa, osudili su kao nepoštovanje kluba.

Igraš za Panatinaikos čoveče, ako ti se ne sviđa, raskini ugovor i vrati se u mali klub iz Srbije – komentar je jednog navijača „Zelenih“.

 

 

Moraš da poštuješ dres koji nosiš. Ako ti se ne igra za ovaj tim, slobodno idi. Ne trebaju nam igrači koji ne poštuju klub. Ako nisi shvatio da igraš za jedan od najboljih evropskih timova, onda idi.

 

15
22

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter