0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FCBayernEN

BAJERN UNIŠTIO DARMŠTAT: Devet golova Bavaraca, het-trik Kejna i tri crvena kartona! (VIDEO)

Objavljeno: 28.10.23 u 17:55

Sjajna utakmica u glavnom gradu Bavarske

Fudbaleri Bajerna demonstrirali su svoju nadmoć u 9. kolu Bundeslige pobedivši Darmštat sa ubedljivih 8:0 u spektakularnoj utakmici na Alijanc Areni.

Utakmica je imala turbulentan početak jer je Bajern već u 4. minutu ostao sa igračem manje zbog isključenja Josue Kimiha. Ipak, od 50. minuta počinje prava goleada za Bavarce. U samo 16 minuta, Kejn, Musijala i Sane su postigli po dva gola, dok se Tomas Miler takođe upisao u listu strelaca.

Hari Kejn je zaokružio svoju sjajnu partiju postigavši osmi gol u 88. minutu. Ova ubedljiva pobeda lansirala je Bajern na prvo mesto tabele, dok se Darmštat suočava sa problemima u borbi za opstanak.

Štutgart je doživeo poraz od Hofenhajma sa 2:3 na Mercedes Benz Areni. Odsustvo najboljeg strelca Bundeslige, Seroua Girasija, zbog povrede, bilo je primetno u igri domaćeg tima.

Hofenhajm je brzo poveo zahvaljujući golu Promela u 5. minutu, dok je Veghorst duplirao prednost iz penala u 21. minutu. Undav je imao priliku da vrati Štutgart u igru, ali je promašio penal.

Undav je kasnije asistirao Fuhriku koji je smanjio rezultat, ali je Skov ponovo povisio prednost za Hofenhajm. Undav je postigao gol u 74. minutu, ali nije bilo dovoljno za Štutgart da izbegne poraz.

U još jednoj uzburkanoj utakmici, Augzburg je preokrenuo rezultat protiv Volfsburga i pobedio sa 3:2. Arne Engels je bio junak pobede postigavši gol u 82. minutu. Sa druge strane, Union Berlin je nastavio svoj loš niz porazom od Verdera u Bremenu sa 2:0. U drugim mečevima, Borusija Menhengladbah je savladala Hajednhajm sa 2:1.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter