0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

JANKOVIĆ NAKON PORAZA OD LAJPCIGA: ‘Iskoristili su pad koncentracije!’

Objavljeno: 25.10.23 u 18:10

‘Čestitam igračima, i ponosni smo na njih’.

Omladinci Crvene zvezde poraženi su od Lajcpiga rezultatom 2:1 u okviru trećeg kola Lige šampiona za mlade. Srpski predstavnik je vodio skoro čitav meč, ali su domaći fudbaleri iskoristili pad koncentracije protivnika i uspeli da dođu do trijumfa. Pomoćni trener ‘crveno-belih’ Miloš Janković izneo je utiske o ovom susretu.

-Ne možemo ništa da zamerimo igračima, jer su celokupan plan sproveli na terenu, ali je u poslednjih 10 minuta došlo do pada koncentracije, kao i na fizičkom planu, a rival je to znao da iskoristi i primili smo dva pogotka. Čestitam igračima, i ponosni smo na njih. Ovakve stvari se dešavaju u fudbalu, i bitno je iz njih izvući dobre lekcije. Čekamo RB Lajpcig sad u Beogradu i idemo na pobedu – istakao je.

Okreću se domaćem prvenstvu, ali i pripremama za revanš protiv Lajcpiga.

-Okrećemo se obavezama u domaćem prvenstvu i pripremi meča sa RB Lajpcigom u Beogradu, vrlo jednostavno – jasan je Janković.

OMLADINCI ZVEZDE POSUSTALI U LAJPCIGU: Vodili gotovo čitav meč, ali na kraju ipak Nemački tim bolji! (FOTO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter