0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DULJAJ: ‘Rezervisti su doneli pobedu, utakmica sa Voždovcem od životnog značaja!’ (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.23 u 16:55

‘Želim da čestitam kolegi koji je sjajno postavio utakmicu i iznenadio nas.’

Trener Partizana, Igor Duljaj je nakon pobede nad Radničkim 1923 istakao da su za trijumf ponovo bili najzalužniji rezervisti i da je posebno zahvalan navijačima.

-Pre svega želim da čestitam kolegi koji je sjajno postavio utakmicu i iznenadio nas, a i ovoga puta se dogodilo da nam rezervisti donesu pobedu. Mi ovo ne možemo sami da izguramo, potrebna nam je podrška navijača i hvala im na tome – naveo je.

Posebno mu je drago za Stjepanovića koji je danas imao asistenciju kod drugog kola Nikolića.

-Mnogo mi je drago što je i mladi Stjepanović dobio šansu, koji je umesto da igra za omladince u Ligi šampiona bio sa nama i ovih deset minuta mu više znače nego da je tamo igrao celu utakmicu. Eto, čak je i gol namestio. Jasno je da ne gu svi igrači da dobiju punu minutažu, ali je zato važno da u svak trenutku budu spremni da pomognu ekipi – jasan je strateg tima iz Humske.

Poručio je da je utakmica protiv Voždovca od životnog značaja.

-Ovo danas je gotovo i zaborvaljamo pobedu u Kragujevcu. U nedelju nas očekuje izuzetno važan meč i taj duel protiv Voždovca nam život znači – zaključio je Duljaj.

Podsetimo, fudbaleri Radničkog 1923 iz Kragujevca Partizana odigrali su meč zaostlog četvrtog kola Mozzart Bet Superlige Srbije, a gosti su slavili ubedljivim rezultatom 4:0. Ovo je za izabranike Igora Duljaja deseta pobeda u nizu, a takođe već 186 dana ne znaju za poraz u domaćem šampionatu.

PARTIZAN RUŠI SVE PRED SOBOM: ‘Crno-beli’ nastavili pobednički niz! (FOTO) (VIDEO)

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter