1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PARTIZAN RUŠI SVE PRED SOBOM: ‘Crno-beli’ nastavili pobednički niz! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.23 u 15:55

Odlično izdanje ‘crno-belih’.

Na stadionu ‘Čika Daća’ sastali su se fudbaleri Radničkog 1923 iz Kragujevca Partizana u okviru četvrtog zaostalog kola Mozzart Bet Superlige Srbije od 14 časova. Izabranici Igora Duljaj su odneli ubedljivu pobedu u srcu Šumadije rezultatom 3:0, golovima Kalulua u 34., Nikolića u 63. i 87. i Saldanje u 81. minutu.

Prvo poluvreme:

Prvu priliku na susretu imali su domaći fudbaleri kada je Guščević u 3. minnutu oprobao svoj šut za distance, ali je lopta otišla preko gola. Nakon dva minuta uzvratio je i Partizan kada je posle kornera Saldanja koji je glavom pokušao da ugrozi gol Radničkog, ali je lopta završila pored stative.

FOTO: Starsport

U nastavku uglavnom se igralo na sredini terena, oprezno i čekalo se na pad koncentracije ili neku grešku kako bi se ugrozio gol. Nova šansa za tim iz srca Šumadije bila je u 17. minutu kada je lopta došla do Bevisa koji je šutriao sa ivice kaznenog prostora, ali je Jovanović bio na mestu i zaustavio udarac.

FOTO: Starsport

Ponovo je pretio domaćin u 25. minutu kada je mladi Guščević ponovo okušao svoj šut za distance, ali je ponovo Jovanović bio na visini zadatka i sprečio eventualno vođstvo Radničkog. Posle prve akcije ‘crno-beli’ dolaze do prednosi preko Kalulua u 34. minutu, a ovom je kumovao Saldanja koji je vešto uzeo loptu na sredini terena, pustio pas u prostor na desnoj strani, a Kalulu je ušao u kazneni prostor, opalio i Leković je bio nemoćan.

Drugo poluvreme:

Početak drugog dela ličila je kao i na start susreta gde su oba tima igrali sa oprezom i bez većih rizika. U 58. minutu Kragujevčani su mogli do izjednačenja kada je Adžić sa desne strane uputio centaršut, a Činedu je pokušao glavom, a lopta je otišla pored stative.

FOTO: Starsport

Došao je Partizan do druogo gola u 63. minutu, kada je Mening sa leve strane centrirao, a Nikolić je sam i potpuno neometan glavom smestio loptu u gol. I nakon postignutog pogotka tim Igora Duljaja je nastavio sa sjajnim igrama, a gosti su u 69. minutu ostali bez čoveka u polju nakon starta nad Saldanjom.

Nastavio je Partizan da melje protivnika u 81. minutu preko Saldanje, ali je najveći deo posla uradio Severina koji je probio preko sredina, ušao u kazneni prostor, šutirao, ali je pogodio je stativu, a na odbitak je pokupio Saldanja i povećao prednost svog tima.

Mogli su gosti do ubedljvije prednosti, a ponovo je Severina ima sjajan prodor po desnoj strani, prediblao Lekovića uputio centršut u srce kaznenog prostora gde je pronšao Baždara, ali je on glavom šutirao pored gola. Nemilosrdni Partizan je nastavio da melje protivnika i Nikolić u 87. minutu postiže drugi gol na susretu, kada mu je asistirao mladi Stjepanović, a on samo smestio loptu u mrežu i stavio tačku na ovaj duel.

Standings provided by Sofascore
11
0

1 Komentara

  1. Ne mogu da verujem ocima kada pogledam rezultate koje ostvaruje ova Igorova ekipa a svi dobro znamo kako su se skupili, kako poceli i o kakvom kvalitetu se radilo, kapa dole pred Igorom i fudbalerima jer ovo sto ostvaruju je stvarno za svaku pohvalu. Jos samo da se resimo ove uprave u sto kracem periodu i mirno mozemo da se nadamo tituli.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter