0
Evrokupovi

FOTO: Screenshot/YouTube

KEJN UTIŠAO „BOSFOR“: Bajern izdržao nalete Galate pa slavio! (VIDEO)

Objavljeno: 24.10.23 u 21:20

Rezultat ne pokazuje realno stanje na terenu

Fudbaleri Bajerna savladali su Galatasaraj u Istanbulu sa 1:3 u okviru trećeg kola grupe A Lige šampiona. Šampion Nemačke je tako zadržao maksimalan učinak sa 9 osvojenih bodova.

Došli su izabranici Tomasa Tuhela do ranog vođstva golom Kingslija Komana u 8. minutu. Ipak, turski klub se nije predavao, čak šta više, ubacili su u veću brzinu.

Nakon velike opsade gola Bajerna, usledio je i penal u 30. minutu za domaće koji je realizovao Mauro Ikardi. Sa tim rezultatom se otišlo na pauzu.

 

 

I u nastavku je Galatasaraj pritiskao visokim presingom poslednju liniju Bajerna, koji je bio potpuno izbačen iz ritma i puno grešio. Time su omogućene nove opasne situacije pred golom Bavaraca, ali je Ulrih svaki put imao sreće da udarci budu neprecizni.

Veliki broj promašenih prilika morao je da rezultira jednom kontrom Nemaca i to se desilo. U 73. minutu je Džamal Musijala imao puno prostora u kaznenom prostoru, pronašao Harija Kejna na petercu, a on iz drugog pokušaja smestio loptu u mrežu.

 

 

 

Šest minuta kasnije je Kejn uzvratio asistenciju Musijali, koji je efektno matirao golmana i postavio konačnih 3:1.

 

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter