0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

DRAGOVIĆ PRED DUEL SA LAJPCIGOM: ‘Imaju jaku i brzu ekipu, ali znamo gde su im mane!’ (VIDEO)

Objavljeno: 24.10.23 u 18:20

‘Borićemo se za naše navijače da pobedimo i za naš klub naravno’.

Kapiten Crvene zvezde, Aleksandar Dragović rekao je pred susret sa Lajpcigom da sutra idu na pobedu i da znaju da je to teško, ali da će za to boriti.

– Kao svaka utakmica, ulazimo da pobedimo, znamo da će biti teško, znamo kako Lajpcig igra, igraju direktan fudbal. Borićemo se za naše navijače da pobedimo i za naš klub naravno – jasan je popularni Drago.

Iz tabora nemačkog kluba naveli su da će sutra doći do lake pobede, a defanzivac ‘crveno-belih’ je istakao da je fokusiran samo na sutrašnji meč.

 -Ja lično nisam čitao. Mi se fokusiramo na nas, znamo gde su mane, a gde su jaki. Iskoristićemo što bolje sutra da odigramo. Šta oni pričaju, nama i meni nije bitno. Bitno je da se mi borimo – poručio je kapiten tima iz Ljutice Bogdana.

Nije pričao sa igračima Lajcpiga koji su reprezentativci Austrije.

-Pa nije on jedini Austrijanac. Imaju Šlagera, mi smo se samo čuli kada je izvlačenje bilo, od tada nismo, tako da čućemo se posle utakmice. Kada je utakmica, nemamo šta da pričamo, on se bori za Lajpcig, ja za Zvezdu. Možda da popijemo samo jedan Red Bul, ali to je to – jasan je.

Kazao je da su primili previše golova, ali da će se sutra potrduiti da ne bude tako.

– Mi se spremamo svaku utakmicu tako. Primili smo nažalost previše golova, ali mi ćemo sutra da probamo da ne primimo gol, nije to lako uvek sprečiti. Svaki tim ima dobre igrače, moramo da gledamo na Opendu, Simonsa, da ne kažem svakom ime. Imaju jaku i brzu ekipu, mora cela ekipa, ne samo štoperi da trčimo nazad svih 90 minuta. To je najvažnije – zaključio je Dragović.

Podsetimo, u okviru trećeg kola Lige šampiona sastaju se fudbaleri Lajpciga Crvene zvezde sutra od 21 čas.

ROZEA NE VEŽU LEPE USPOMENE ZA ZVEZDU: ‘Oni su težak protivnik, dolaze iz male lige u kojoj ste posebno motivisani!’

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter