1
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

BAHAR PORUČIO: ‘Verujemo u sebe, ne odustajem od svoje filozofije!’ (VIDEO)

Objavljeno: 24.10.23 u 18:40

‘Igramo protiv dobrog tima, ali hoćemo da pobedimo svaki meč.’

Trener tima iz Ljutice Bogdana, Barak Bahar je pred duel sa Lajpcigom istakao da će popraviti defanzivu i da je ovo neverovatan tim.

– Znamo da smo primili mnogo golova, ali kada vidimo na prošlom meču smo primali iz jedinih šuteva u okvir gola. Da smo igrali još par puta, dobili bismo to sa 5:0 ili 6:0. Hoćemo da popravimo defanzivu. Vidim napredak, ovo je neverovatan tim, ali posebno možemo da napredujemo u odbrani – naveo je Izraelac.

Fudbaleri Crvene zvezde već neko vreme igraju dva različita poluvremena, a Bahar je rekao da moraju taj segment da poprave.

– Poslednje dve utakmice smo dobro igrali, a primali golove. Pokušaćemo to da promenimo. Pokušaćemo da krenemo dobro, ali da nastavimo dobro i na početku drugog poluvremena – jasan je.

Ne odstupa od svoje filozofije.

– Igramo protiv dobrog tima, ali hoćemo da pobedimo svaki meč i verujemo u sebe. Ne odstupam od svoje filozofije – poručio je strateg ‘crveno-belih’.

Dotakao se igračkog kadra i takođe otkrio da li su Jovan Mijatović Kosta Nedeljković u njegovim planovima.

– Sutra ćete znati ko igra. Svi igrači su srećni i na raspolaganju. Imamo dobru konkurenciju unutar tima. Oni su sa nama, deo su našeg tima, napredovali su. Mogu da igraju sa prvom timom, zadovoljan sam koliko su dali za nas – zaključio je Bahar.

Podsetimo, u okviru trećeg kola Lige šampiona sastaju se fudbaleri Lajpciga Crvene zvezde sutra od 21 čas.

DRAGOVIĆ PRED DUEL SA LAJPCIGOM: ‘Imaju jaku i brzu ekipu, ali znamo gde su im mane!’ (VIDEO)

2
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter