0
Fudbal

FOTO: Twitter/Arsenal

DRAMA U DERBIJU LONDONA: Čelsi vodio do same završnice, a onda je Arsenal sa dva gola iščupao bod!

Objavljeno: 21.10.23 u 21:05

Spektakl.

Fudbaleri Čelsija dočekali su Arsenal u okviru devetog kola engleske Premijer lige u čuvenom londonskom derbiju. ‘Plavci’ su imali sve u svojim rukama pošto su vodili tokom čitavog susreta 2:0, ali su izabranici Mikela Artete režirali dramu u završnici i došli do boda na kraju.

Poveo je domaćim golom Palmera sa bele tačke u 15. minutu i tim rezultatom se otišlo na odmor. Čelsi je na samom startu drugog dela došao do prednosti od 2:0 kada je na asistenciju Kalagera, Mudrik pogodio i najavio debakl Arsenala. Međutim, ‘Topdžije’ se nisu predavale i za sedam minuta došli do rezultatskog egala.

Prvo je Deklan Rajs smanjio prednost domaćih u 77. minutu, da bi Trosar na asistenciju Sake došao do izjednačenja. Ispostavilo se da je taj pogodak stavio tačku na susret. Čelsi se sada nalazi na čak devetom mestu i u narednom kolu dočekuje Brentford, dok je Arsenal drugi sa 21 bodom, isto koliko i prvoplasirani Mančester siti i sledeći meč igraju protiv Šefilda.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter