0
Evroliga

Nemanja Nedovic, #26 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and Asvel at Stark Arena on October 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SADA I ZVANIČNO: Crvena zvezda bez navijača u Bolonji!

Objavljeno: 20.10.23 u 12:50

I ako je postojala nada za promenom odluke, ona je sada definitivno ugašena

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20 časova i 30 minuta gostuju ekipi Virtusa u Bolonji u okviru 4. kola Evrolige. Utakmica će biti odigrana u kultnoj dvorani „Pala Dozza„, koja je izgrađena davne 1956. godine i kapaciteta je 5500 mesta.

Izabranici Duška Ivanovića stigli su u Bolonju nakon velikog broja prepreki koje su im bile na putu. Podsećamo da je srpski tim imao zakazan let iz Minhena ali je on otkazan. Zbog toga je promenjena ruta, pa su „crveno-beli“ morali da putuju autobusom od Milana do Bolonje.

Još jedna vest koja je razočarala navijače srpskog šampiona, jeste to što je lokalna policija, iz bezbednosnih razloga, zabranila ulaz pristalicama gostiju. Iako su postojale neke naznake da će možda nešto promeniti, prvobitna odluka je i konačna.

 

 

– Zbog velikog interesovanja domaće publike, crveno-beli neće imati podršku u Bolonji, a od strane lokalne policije iz Bolonje klub je zvaničnim dopisom informisan da zbog povišenog bezbednosnog rizika nikome od navijača iz Beograda, niti bilo kome od navijača Crvene zvezde koji imaju kartu neće dozvoljen ulaz u dvoranu. Karte su za kupovinu imali na raspolaganju samo i isključivo stanovnici lokalne regije Emilija Romanja. Kako je navedeno u dopisu ,svima koji su već kupili karte a ne potpadaju u ovu kategoriju – karte će biti otkazane, a novac će biti refundiran – saopštili su iz Zvezde.

Crvena zvezda je trenutno na skoru 1-2, dok je Virtus na 2-1.

1
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter