0
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and AS Monaco at Stark Arena on October 18, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TRI MALERA ZADESILA ZVEZDU: „Crveno-beli“ moraju autobusom do Bolonje!

Objavljeno: 19.10.23 u 16:20

Loše vesti za navijače srpskog šampiona

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 20 časova i 30 minuta gostuju u Bolonji ekipi Virtusa u okviru 4. kola Evrolige.

Izabranici Duška Ivanovića su juče pretrpeli drugi vezani poraz u najelitnijem evropskom takmičenju i sada su na skoru 1-2, dok je italijanska ekipa na 2-1 posle tri odigrana kola.

Povratnik u redove „crveno-belih“ i kapiten tima, Branko Lazić, vraća se nakon lakše povrede, koja ga je odvojila od terena prethodnih nedelju dana. Ipak, loša vest za klub sa Malog Kalemegdana, jeste to što će ovog puta zbog povrede meč propustiti krilni centar, Dalibor Ilić.

Još jedan maler zadesio je Crvenu zvezdu. Naime srpski tim je trebao avionom da putuje iz Minhena za Bolonju ali je let otkazan, zbog čega su morali da promene rutu. Vicešampion ABA lige će avionom ići do Milana, odakle će uzeti autobus do Bolonje.

 

delije navijaci fans supporters zastave during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and Asvel at Stark Arena on October 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Još jedna loša vest za navijače Zvezde jeste to što im neće biti dozvoljen ulaz na ovu utakmicu, zbog, kako je lokalna policija rekla, visokog stepena rizika.

Zbog velikog interesovanja domaće publike, crveno-beli neće imati podršku u Bolonji, a od strane lokalne policije iz Bolonje klub je zvaničnim dopisom informisan da zbog povišenog bezbednosnog rizika nikome od navijača iz Beograda, niti bilo kome od navijača Crvene zvezde koji imaju kartu neće dozvoljen ulaz u dvoranu. Karte su za kupovinu imali na raspolaganju samo i isključivo stanovnici lokalne regije Emilija Romanja. Kako je navedeno u dopisu ,svima koji su već kupili karte a ne potpadaju u ovu kategoriju – karte će biti otkazane, a novac će biti refundiran – saopštili su iz Zvezde.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter