0
Fudbal

FOTO: Starsport

POKAZALI SMO DA IMAMO „ONU STVAR“: Kapiten otkrio šta je prelomilo meč odluke protiv Crne Gore!

Objavljeno: 17.10.23 u 23:46

Urnebesna interakcija naših reprezentativaca.

Srbija je na Marakani savladal Crnu Goru, i došla na najmanji mogući korak od plasmana na Euro, a kapiten i jedan od najzaslužnijih za sjajne rezultate Dušan Tadić, govorio je nakon utakmice.

Hvala na podršci svim ljudima koji su prepoznali težak i bitan momenat. Ova ekipa ima zajedništvo i to je presudilo na ovoj utakmici. Verovali smo i kod 1:1, jer ova ekipa je pokazala da može uvek da dođe do preokreta. Taj gol im jeste dao snage, a mi se malo izgubili. Ali smo ostali mirni, dominirali smo i bila je ovo lepa fudbalska predstava – rekao je Tadić.

Urnebesnu scenu između Dušana i Vanje možete pogledati OVDE.

Znali smo da je ova utakmica krucijalna, ali neke stvari moraju da se overe. U novembru je Bugarska i tu treba da se overi.

Dodao je i sledeće.

– Ova grupa momaka je pokazala da može i da ima „onu stvar“, a to je nekad najbitnije. Znali smo da smo jači i bolji. Bili smo strpljivi i kao što sam rekao bili smo tim i zasluženo slavili.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Arena Sport TV (@arenasporttv)

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter