0
Fudbal

FOTO: Starsport

MUGOŠA OPTIMISTIČAN PRED SRBIJU: ‘Ranjivi su u odbrani i nisam siguran da će se tek tako zaleteti!’

Objavljeno: 16.10.23 u 09:15

‘Fudbal je živa materija, ne možete unapred da „nacrtate“ stvari.’

Sutra je sudnji dan za nacionalne timove Srbije Crne Gore. Na stadionu ‘Rajko Mitić’ će od 20:45 odmeriti snage ‘orlovi’ i ‘sokoli’  u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo 2024. godine u NemačkojCrnogorski reprezentativac, Stefan Mugoša je pred ovaj susret rekao su oni fokusirani i da njihov protivnik ima vidljive rane.

-Kod njih je vrrovatno drugačije posle utakmice u Budimpešti, a mi smo fokusirani samo na sebe. Srbija je izgledala ozbiljno protiv Mađarske, ali svakako ima mane i tu treba da tražimo priliku – istakao je.

Zna da ih očekuje težak meč i da je ulog veliki.

-Fudbal je živa materija, ne možete unapred da „nacrtate“ stvari, a mi znamo da nas čeka veoma težak meč. Veliki je ulog i nadam se da ćemo uz pomoć navijača, koji dolaze u velikom broju, stići do povoljnog rezultata – naveo je on.

Kod fudbalera korejskog Inčon junajteda vlada veliki optimizam.

-Možemo da izdržimo nalete Srbije. Imaju veliki napadački potencijal, ranjivi su u odbrani i nisam siguran da će se tek tako zaleteti u napad. Nikad nismo bili bliže Evropskom prvenstvu i imaćemo šta da pokažemo u Beogradu. Bitno je da budemo skoncentrisani, detalji mogu da odluče – ovakve utakmice rešavaju prekid, nepažnja – poručio je Mugoša.

HAOS NA UTAKMICI U SMEDEREVU: Navijači napravili haos na derbiju kola! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter