2
Domaći fudbal

during the Srpska Treca Liga 2022/2023 match between Zemun and OFK Beograd on May 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

HAOS NA UTAKMICI U SMEDEREVU: Navijači napravili haos na derbiju kola! (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.23 u 22:13

Bizarne scene na Dunavu.

Fudbaleri OFK Beograda ostali su neporaženi i dalje u Prvoj ligi Srbije, jer su savladali Smederevo rezultatom 1:2, a meč su obeležile nemile scene.

Naime, utrčavanjem na teren i navijača OFK Beograda,  i pristalica domaćih, organizovane navijačke grupe, počeo je sukob koji su redarske službe i brza reakcija policije sprečili da ne preraste u nešto još strašnije i opasnije.

Ipak, sve je prošlo bez većeg incidenta, a policija je odlično odradila svoj posao u gradu na Dunavu, pa je sprečen haos i nasilje.

5
6

2 Komentara

    • Realno, OFK ima najjači tim u ligi. Čudni su navijači, kod njih nema realnog pogleda na stvar. Kada je Džajić bio upravnik Zvezde, šta smo trebali da pričamo tada? Džajićeve sudije, jel? Dajte neku normalnu priču. Ponavljam opet, imaju najjači tim u ligi to je neosporno.

      0
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter