0
Fudbal
Aleksandar Mitrović

FOTO: Starsport

MITROVIĆ SA NESTRPLJENJEM OČEKUJE DUEL: ‘Želimo da napravimo veliki korak ka Evropskom prvenstvu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 16.10.23 u 14:55

‘Uvek imaš čast i obavezu da daš sve od sebe, da li igrao protiv Portugala ili Crne Gore to se ne menja’.

Reprezentacija Srbije igra najvažniju utakmicu u ovim kvalifikacijama sutra od 20:45 protiv Crne Gore na stadionu ‘Rajko Mitić’.  Svoja očekivanja pred ovaj susret na konferenciji za štampu izneo je selektora Dragan Stojković Piksi, ali osim njega govorio je najbolji strelac nacionalnog tima, Aleksandar Mitrović.

PIKSI SHVATA OZBILJNOST MEČA SA CRNOM GOROM: ‘Najvažnija utakmica u kvalifikacijama definitivno!’ (VIDEO)

-Što se tiče potrošnje, mi igramo na svaka dva tri dana, kada biste pitali svakog igrača svako bi igrao na svaka tri dana nego da bi trenirao. Mi živimo za ove utakmice, bićemo 100 spremni. Što se tiče utakmice, mi smo uvek izlazlil kao pobednici protiv Crne Gore nadam se da će tako biti i sutra – istakao je.

Naveo je da je sutra mnogo bitna utakmica.

-Mnoog bitna utakmica, bili smo u ovoj situaciji, za nas je ovo prviliegija, čast i drago nam je da smo u ovakvoj situaciji. Da nam je ovo neko ponudio pre početka kvalifikacija, sigurno da bismo prihvatili, i jedva čekamo da utakmica počne – nastavio je on.

Igranje za reprezentaciju je čas i privilegija.

-Uvek imaš čast i obavezu da daš sve od sebe , da li igrao protiv Portugala ili Crne Gore to se ne menje, Igrači treniraju i rade, to mogu svi da vam svi potvrde. Ovo su utakmice ,koje svi žele da igraju, znamo da imamo obaveze čast i pivlilegiju. edva čekamo da počne, ovo su utakmice koje svaki igrač želi da igra, žalimo da napravimo veliki korak ka cilju što je Evropksko prvenstvo. Nadam se dobrom rezultatu za nas – poručio fudbaler Al Hilala.

Ovo je utakmica biti ili ne biti.

-Nema šta više da se priča, ovo je utakmica biti ili ne biti, ovo je utakmica koju svi želimo da igramo. Sada prestaje svako pričanje, svi znamo šta treba da radimo, kada dođe ova utakmica, svaka priča staje, mi ćemo da pričamo na terenu, utakmica protiv Mađarske je bila bitna, ali utakmica protiv Crne Gore je ta koja je presudna – jasan je nekadašnji as Fulama.

Pozvao je podršku u što veće broju.

-Pozvao bih navijače da dođu da nas bodre od prvog minuta, mi ćemo im vratiti borbom i da zajedno napravimo korak ka istoriji – zaključio je Mitrović.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter