0
Fudbal

FOTO: Starsport

KAPITEN BUGARSKE BRANI KRSTAJIĆA: ‘Svi su želeli podmlađivanje reprezentacije, to su i dobili!’ (FOTO)

Objavljeno: 16.10.23 u 13:25

‘Uvek je potrebno vreme.’

Kapiten reprezentacije Bugarske, Kiril Despodov stao je u odbranu svog selektora, Mladena Krstajića i poručio da su svi hteli da se nacionalni tim podmladi i da se to i desilo.

-Ne mogu da komentarišem ko koje mere preduzima, da li su vanredne ili ne. Ko će razgovarati sa nama? Zašto bi uprava Saveza morala da razgovara sa nama? Treba da pričaju sa nama samo o fudbalu, ne da li će menjati trenera ili bilo kog direktora. Naš posao je teren. Realno govoreći, svi u Bugarskoj su želeli podmlađivanje reprezentacije, to su i dobili – jasan je.

FOTO: Starsport

Dodao je da je Krstajić tu već godinu dana i da je počeo da gradi nešto sasvim novo.

-Gospodin Krstajić je na funkciji godinu dana. Počeo je da gradi nešto što nikada nije urađeno. Prosečna starost je 23-24 godine. Nismo imali loše rezultate u prvim utakmicama. Dobro smo počeli. Postojala je želja, novi plan igre, novi igrači – naveo je fudbaler PAOK-a.

FOTO: Starsport

Istakao je da je potrebno vreme.

-Uvek je potrebno vreme. Naravno, ovde je reč o kvalifikacijama, u kojima se traže rezultati. To je normalno, ali mnogo toga se promenilo. Ljudi su želeli podmlađivanje. Mislim da tim ima potencijala. Ako možemo da pričamo o pehovima i nedostatku iskustva protiv Srbije, onda se o tome u meču protiv Litvanije ne može govoriti. Možemo govoriti o našim greškama – naveo je on.

Preuzima odgovornost.

-Preuzimam odgovornost. Ako kažete, daću ostavku, nema problema. Preuzimam odgovornost kao osoba. Stojim pred vama i kažem to – jasan je Despodov.

Podsetimo, Bugarska je poražena od Litvanije 2:0 i sada se nalazi na poslednjoj poziciji u grupi sa dva osvojena boda i njihova borba za EURO je odavno gotova. Takođe, legendarni bugarski fudbaler, Dimitri Berbatov, koji je ujedno i kandidat za predsednika  Saveza, glasnogovornik je da su potrebne promene.

BERBATOV GRMEO: ‘Ove neznalice da napuste bugarski fudbal smesta!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter