0
Fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

BERBATOV GRMEO: ‘Ove neznalice da napuste bugarski fudbal smesta!’

Objavljeno: 16.10.23 u 10:55

‘Ako ne uradimo ništa i ostanemo neaktivni, rezultati će biti isti u klupskom i reprezentativnom fudbalu.’

Legendarni bugarski fudbaler, Dimitar Berbatov nezadovoljan je stanjem u tamošnjem fudbalu. Bivši igrač Mančester junajteda je glavni kandidat za predsednika Saveza, a istakao je da su potrebne hitne promene.

-Radimo već dve godine za dobrobit bugarskog fudbala, pokušavajći da uklonimo ovo zlo koje je zahvatilo bugarski fudbal, ove nekompetentne ljude koji vladaju našim fudbalom. Svi mi, zajedno, ujedinjeni, ne na rečima, već u delima, moramo da uradimo sve da ove neznalice napuste bugarski fudbal smesta – poručio je.

Dodao je da ako ne urade ništa da će rezultati biti loši kako na reprezentativnom, tako i na klupskom nivou.

-Ako ne uradimo ništa i ostanemo neaktivni, rezultati će biti isti u klupskom i reprezentativnom fudbalu. Ovo što vidimo su rezultati odluka upravnika koji sada rukovode – kakve trenere dovode, koji metod koriste, koji smer razvoja daju našem fudbalu. Sada i godinama unazad rezultat je nula u smislu napretka – istakao je nekadašnji fudbaler Totenhema.

Potreban je restart fudbala.

-Potreban nam je restart fudbala, nova strategija razvoja, katarza u svim aspektima sporta u Bugarskoj. Ovo je veoma važan i odgovoran posao i on počinje aktivnošću svih nas zajedno – jasan je Berbatov.

Podsetimo, Bugarska je poražena od Litvanije 2:0 i sada se nalazi na poslednjoj poziciji u grupi sa dva osvojena boda i njihova borba za EURO je odavno gotova.

DA LI MAĐARI UZIMAJU PRIMAT NA BALKANU?: Hrvati posustali, Srbija ima ozbiljne nedostatke! (FOTO)

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter