0
Fudbal
Dušan Tadić

FOTO: Starsport

TADIĆ SAMOUVERENO: ‘Bolja smo ekipa od njih, najbolji smo kad kalkulišemo!’ (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.23 u 08:20

‘Razočarani smo, ali moramo da se fokusiramo na utorak.’

Kapiten reprezentacija Srbije, Dušan Tadič je nakon sinoćneg poraza od Mađarske rekao je da su bolja ekipa i da su drugom poluvremenu morali da postignu golove.

-Mislim da smo mnogo bolja ekipa od njih. Nismo smeli da izgubimo dva puta od njih. Prva utakmica je realno nerešeno, a sad ova… Mislim da su se oni uplašili i da smo morali u drugom poluvremenu da postignemo golove. Imali smo dosta prilika. Morali smo da ih dobijemo. Razočarani smo, ali moramo da se fokusiramo na utorak – jasan je fudbaler Fenerbahčea.

Mitrović je na njegovu asistenciu postigao izjednačujući pogodak, ali je Tadić nažalost bio u ofsajdu, a dotakao se te situacije.

-Ja sam mislio da nije ofsajd iskreno – smatra on.

Pobeda protiv Crne Gore pod moranjem.

-Vrlo je jasno, mora da se pobedi. Možda i bolje. Mi smo najbolji kad kalkulišemo. Tako i protiv Portugala, da nam je trebao iks, možda ne bi bilo to što je bilo. Tako i sad, nema kalkulacije – istakao je Dušan Tadić.

Podsemo, Srbija je sinoć drugi put za mesec dana poražena od Mađarske rezultatom 2:1, a već u utorak ima pravo na iskupljenje protiv Crne Gore u Beogradu. Orlovi’ sada imaju 10 bodova i nalaze se na drugom mestu, dok su Mađari prvi uz utakmicu manje sa 13 bodova.

NJIHOV GOLMAN ĆE POSTATI SLAVAN SAMO ZBOG NAS: Piksi ne sumnja u plasman na Evropsko prvenstvo! (VIDEO)

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter