0
Fudbal

during Group G UEFA EURO 2024 qualifying football match between Hungary and Serbia in Budapest, Hungary on Oct. 14. 2023.

NJIHOV GOLMAN ĆE POSTATI SLAVAN SAMO ZBOG NAS: Piksi ne sumnja u plasman na Evropsko prvenstvo! (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.23 u 23:05

Selektor nema šta da zameri igračima.

Fudbaleri Srbije su u meču sa mađarskom selekcijom odigrali meč koji je završen rezultatom 2:1, a nakon utakmice selektor Orlova, Dragan Stojković, rekao je sledeće.

„Mislim da nas niko ne pita da li smo imali sreće, rezultat sve pokazuje, a on kaže da smo izgubili. Imate dana kada vas prosto neće, momci su se borili, nivo je borbe bio izvandredan, broj šansi, dominacija. Mi smo ti koji ćemo da proslavimo njihovog golmana u ovim kvalifikacijama.“

„Jeste poraz kao poraz nama teško pao, momci nisu zaslužili da izgubimo, fubal može biti okrutan što se rezultata tiče, njima čestitam na plasmanu, pobedili su nas dva puta, treba ostati miran, nema razloga za panikom, uradićemo mi ono što se očekuje od nas“ – istakao je popularni Piksi za kamere ArenaSport televizije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Arena Sport TV (@arenasporttv)

 

 

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter