1
Fudbal

FOTO: Starsport

PAVLOVIĆ RAZOČARAN NAKON PORAZA: ‘Mađari su iskoristili svoje šanse i zasluženo pobedili!’

Objavljeno: 15.10.23 u 09:15

‘Primili smo katastrofalne golove, za koje iskreno nemam objašnjenje.’

Defanzivac reprezentacije Srbije, Strahinja Pavlović je nakon utakmice protiv Mađarske rekao moraju da se okrenu susretu protiv  Crne Gore i da tada daju 300 odsto sebe.

– Moramo da se okrenemo sada najbitnijoj utakmici, a to je Crna Gora. Moramo da ih dobijemo i nema tu druge priče. Moramo svi zajedno da damo 300 odsto i pobedimo tu utakmicu. Svi smo mi profesionalci i moramo da damo sve od sebe, znali smo i pre Mađarske da će ta utakmica sa Crnom Gorom da bude odlučujuća. Moramo da je dobijemo – istakao je štoper Salzburga

Smatra da su odlično odigrali, ali da je falilo sreće na kraju.

– Mislim da smo dobro ušli u utakmicu, sa novom formacijom ali mislim da je izgledalo dobro na početku. Primili smo katastrofalne golove, za koje iskreno nemam objašnjenje. Vratili smo se jednom, pa smo opet primili gol. Drugo poluvreme smo imali inicijativu, napadali smo, opet se vratili na tri pozadi. Mislim da smo odigrali jednu dobru utakmicu, držali smo loptu, stvarali šanse, ali falilo nam je malo te sreće na kraju. Mađari su iskoristili sve što su imali, bili su jako borbeni i zaslužili na kraju da pobede – poručio je Pavlović.

Podsemo, Srbija je sinoć drugi put za mesec dana poražena od Mađarske rezultatom 2:1, a već u utorak ima pravo na iskupljenje protiv Crne Gore Beogradu. Orlovi’ sada imaju 10 bodova i nalaze se na drugom mestu, dok su Mađari prvi uz utakmicu manje sa 13 bodova.

ZVIŽDUCI HIMNI, GAĐANJE TADIĆA SA TRIBINA, PROVOCIRANJE MITROVIĆA: Mađare samo čista sreća spasila od Orlova! (VIDEO)

0
1

1 Komentara

  1. Nemam ja nista protiv Pavlovića alu direktni je krivac za oba gola kao i za golove na S.P koje smo primili!Njegovo zujanje i lutanje u nspadački dio igre uzrokuje haos u obrani.Strašno ako to niko ne primječuje.Da sam ja Piksi rekao bi mu ti ne smijes dalje centra osim kad se ispucavaju korneri.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter