1
Fudbal

FOTO: Starsport

‘OVO SU SVI U TABORU ‘HRABRIH SOKOLA’ PRIŽELJKIVALI’: Mediji u Crnoj Gori optimistični!

Objavljeno: 15.10.23 u 11:20

Da li Crna Gora može do senzacije?

Od jutros se u Crno Gori slavi poraz Srbije od Mađarske tinajući nada da možda mogu i oni do nekog čuda i odu na Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj. Tamošnje ‘Vijesti’ su napisale da su ovo svi u taboru njohovog nacionalnog tima priželjkivali i da imaju šanse da odu na prvo veliko takmičenje.

-Iz Budimpešte je stigla vest koju su svi u taboru „hrabrih sokola” priželjkivali – Mađarska je drugi put u kvalifikacijama za Euro 2024 u Nemačkoj savladala Srbiju (2:1) i otvorila fudbalerima Crne Gore nekoliko opcija za odlazak na prvo veliko takmičenje. Ukoliko bi tim Miodraga Radulovića u utorak priredio senzaciju i na stadionu „Rajko Mitić” porazio „orlove”, držao bi sve u svojim rukama, jer bi mu bilo dovoljno da pod Goricom savlada Litvaniju i obezbedi mesto među 24 najbolje selekcije na Starom kontinentu – ističu.

Takođe, dodaju da bi u slučaju remija onda njihovi ljubimci imali sve u svojim rukama.

-I u slučaju remija u Beogradu, Stevan Jovetić i drugovi bi bili gospodari svoje sudbine, jer bi pobedama nad Litvanijom i bezbrižnom Mađarskom u gostima na zatvaranju kvalifikacija osigurali 2. mesto u grupi G – poručuju.

Podsetimo, Srbija u utorak dočekuje Crnu Goru na stadionu ‘Rajko Mitić’ od 20:45 i ukoliko naš nacionalni tim ostvari pobedu, obezbediće plasman na Evropsko prvenstvo. Sa druge strane, ako izabranici Miodraga Radulovića odigraju nerešeno ili pobede, sve će zavisi od našeg susreta sa Bugarima, odnosno njihovog sa Litvanijom Mađarskom.

KO KAŽE DA ITALIJANSKI FUDBAL NIJE EFIKASAN?: Marko Rosi je sinoć ispisao doktorat! (FOTO) (VIDEO)

 

0
2

1 Komentara

  1. Kako smo mi obezbedili ucesce pobedom? Ako pobedimo imamo 5 bodova vise, i utakmicu vise, sto znaci da ako ne pobedimo Bugarsku, a Crna Gora pobedi obe preostale utakmice znaci da ce imati bod vise od nas.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter