0
Košarka

Milica Mandic Tekvondo Taekwondo klub Galeb, Beograd, Srbija 14.5.2021. Maj 14. 2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MILICA MANDIĆ VERUJE U ‘ŽOCA’: ‘Ne može forma da se digne na samom početku!’

Objavljeno: 15.10.23 u 12:20

‘Treba malo više poverenja što se tiče ljudi.’

Srpska tekvodniskinja, Milica Mandić govorila je u intervjuu za Telegraf timu Partizana u košarci i istakla da treba vremena da se da, jer se forme diže tokom sezone.

-Mislim da treba malo više poverenja što se tiče ljudi. Da daju i Željku i celom timu više vremena. Ne može forma da se digne na samom početku, to je proces koji traje, mislim da je Željko to pokazao i prošle godine, gde krećeš od nule i pokazuješ da je svaka utakmica bila sve bolja i sve brojnija što se tiče publike – navela je.

Veruje u uspeh.

-Ljudi su stekli veru u sve što taj tim može, tako da samo ne trebaju da zaborave kako je bilo prošle godine. Imam taj pozitivni osećaj, jer to pokazuju i svojim stavom i svojim izjavama i mislim da će to lepo da se završi – istakla je ona.

I pored svih obaveza nada se da će izdvojiti vreme i doći u Arenu.

– Ja se nadam da ću izdvojiti vremena. Stvarno je malo teško uveče izdvojiti vreme, treba uspavati Matiju i biti sa njim, to je meni najlepši deo dana, pa mi je teško sa te strane da se odvojim, ali se nadam da ću doći – poručila je Milica.

Njen suprug Marko je navijač Crvene zvezde, pa je objasnila kako funkcioniše to rivalstvo.

– Sećam se kako sam ulazila u Halu Pionir, samo se okrenem, pogledam gore levo ka ćošku, vidim Marka sa kačketom. Mahnemo jedno drugom na distanci i to je to. Ali stvarno sada je to na nekom nivou šale i male provokacije. Neko se više vezuje za fudbal neko za košarku, pa postoji tu balans – zaključila je Mandić.

KOPRIVICA U NJEGA GLEDA KAO U BOGA: ‘Hranio me je kao četvrto dete!’ (FOTO) (VIDEO)

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter