0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

KOPRIVICA U NJEGA GLEDA KAO U BOGA: ‘Hranio me je kao četvrto dete!’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.23 u 11:50

As ‘crno-belih’ nasmejao sve.

Košarkaš Partizana, Balša Koprivica istakao je da mu saradnju sa Džejmsom Nanelijem mnogo znači, a potom je rekao nešto što je sve nasmejalo. Naime, on je naveo da ga je Amerikanac hranio kao da mu četvrto dete i da mu stalno daje savete.

– Sad mi kažu u svlačionici da me je hranio kao četvrto dete (smeh), tako da… Mi to stalno vežbamo na treningu, volimo da igramo, za sve igrače generalno… Pokušao sam da budem agresivan, da malo koristim brzinu i skočnost. Pokušao sam da donesem malo energije ekipi kada nije išlo – objašnjavao je.

FOTO: Starsport

– Pa da, on mi je takozvani veteran, kao što bi to rekli u NBA ligi. Stalno mi daje savete, stalno mi priča, jako smo bliski, to mi stvarno mnogo znači, pogotovo što je već igrao kod Željka u Fenerbahčeu. I ja sam već tri godine ovde, ali mi znači kada mi da savet i van terena isto – jasan je Balša.

Potom se dotakao utakmice i kazao da nisu ušli u meč kako treba.

-Pa, na početku baš i nije bilo dobro, katastrofalno… Malo smo letargično ušli u utakmicu, malo nas je stigao umor, ali to stvarno nije neki izgovor, treba stvarno da poradimo na tome da ulazimo bolje na utakmice kada između imamo jedan dan pauze – pričao je.

Dodao je da je Cibona odlično i borbeno igrala.

-Svom srećom, sve smo preokrenuli u drugom poluvremenu, pogotovo u trećoj četvrtini, kada su Kevin (Panter) i Džejms (Naneli) ušli i uspeli da prebace tu energiju u našu korist. Cibona je izvanredno odigrala, borbeno, pogađali su u prvom poluvremenu, to im je dosta pomoglo – poručio je Koprivica.

Podsetimo, Partizan je u trećem kolu AdmiralBet ABA lige ostvario pobedu nad Cibonom rezultatom 96:67, ali treba napomenuti da je hrvatski gigant imao prednost na poluvremenu od 6 razlike, a u jednom trenutku vođstvo +13. Naredni duel u regionalnom takmičenju ‘crno-beli’ igraju protiv Mege, dok Cibona ide na megdan podgoričkoj Budućnosti.

ULAZAK PANTERA I NANELIJA PRELOMIO UTAKMICU: Žoc govorio nakon velikog preokreta!

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter