0
Fudbal

FOTO: YouTube screenshot

BOGDANOVIĆ U SVOM STILU: ‘Crna Gora nema čime da preti, ne možete da očekujete to od zemlje koja ima 600.000 stanovnika!’

Objavljeno: 15.10.23 u 08:50

‘Imamo bolji tim od Crne Gore, samo treba da igrači pokažu karakter i da završe posao.’

Čuveni fudbalski analitičar koji uvek zasmeje čitavu naciju svojim komentarima, Rade Bogdanović je nakon sinoćne utakmice između Srbije Mađarske bio gost na RTS-u. On je istakao da ovaj poraz nije smak sveta i da u utorak protiv Crne Gore imaju sve u svojim rukama.

– Mi smo imali dosta loptu u svojim nogama, ali na trenutke smo jako neozbiljno izgledali. Ne može da se dozvoli da oni iz dva dodira naprave izuzetno dobre šanse. Nismo u nekim trenucima bili organizovani u odbrani. Kad se izgubi nije smak sveta, ovo je samo jedna utakmica koja nije donela bodove, ali imate sve u svojim rukama u utorak – naveo je.

Dodao je da imamo bolji tim od Crne Gore.

-Mi imamo bolji tim od Crne Gore. Samo treba da igrači pokažu karakter i da završe posao. Naravno, nije ni Crna Gora mačiji kašalj, ali imamo bolje igrače. Imamo i od Mađara, ali oni su mnogo organizovaniji i opasniji protivnik – objašnjavao je Rade.

Mišljenja je da će Tadić u utorak biti startet od početka.

– Tadić nije upitan, mislim da je Piksi danas čuvao neke igrače. To je igrač kreativac, igraš kući i treba ti pobeda, sigurno neće da bude na klupi. Srbija uz sve nedostatke je kvalitetniji tim od Crne Gore. Mnogo smo opasni na prekidima. Ako budemo ušli sa samopouzdanjem protiv Crne Gore mi ćemo da dobijemo jer imamo kvalitetnije igrače. Momci samo treba da pokažu karakter koji ih je krasio u kvalifikacijama za Mundijal i tu nema nikakve dileme – govorio je on.

Crna Gora nema kvalitet da bi ugrozila Srbiju.

-Crna Gora nema adute, bez obzira što imaju Stefana Savića, jednog od najboljih centralnih bekova u Evropi. Da je Stevan Jovetić deset godina mlađi odmah bi rekao da ga trojica čuvaju. Crnogorci će sigurno da imaju motivaciju, kako da nemaju. Ipak, da biste nekome pretili, a pogotovo Srbiji, morate da imate malo veći kvalitet – poručio je.

Kazao je da su uporni i disciplinovani.

-Ali ne možete ni da očekujete od jedne zemlje od 600 hiljada stanovnika da preti fudbalskom reprezentacijom. Imaju jednu kompaktnu ekipu, Radulović je to dosta bolje posložio nego što je bilo ranije. Uporni su i disciplinovani i to treba da se respektuje – zaključio je Bogdanović.

Podsemo, Srbija je sinoć drugi put za mesec dana poražena od Mađarske rezultatom 2:1, a već u utorak ima pravo na iskupljenje protiv Crne Gore Beogradu. Orlovi’ sada imaju 10 bodova i nalaze se na drugom mestu, dok su Mađari prvi uz utakmicu manje sa 13 bodova.

TADIĆ SAMOUVERENO: ‘Bolja smo ekipa od njih, najbolji smo kad kalkulišemo!’ (VIDEO)

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter